+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
7 dagen geleden geplaatst | 7x bekeken

Project Architect Amsterdam Yacht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

Yacht
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 593 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 38 uur
 • MBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Het UWV is op zoek naar een Project-Architect!

Voor de versterking van het architectuur- en adviesteam binnen het programma E-Werken zijn wij op zoek naar een senior Project-Architect.  

Het programma E-Werken is binnen UWV opgezet om de processen en informatievoorziening UWV-breed te helpen vernieuwen. Basis voor die vernieuwing is het denken vanuit één UWV en het werken met gemeenschappelijke bouwblokken. Software bouwen is daarbij alleen nog voor specifieke functionaliteit van toepassing.
De Project-Architect komt te werken in een architectuurteam waarin we zowel alle projecten ondersteunen die door E-Werken worden uitgevoerd, als waarin we UWV-brede verbeteringen initiëren en (helpen) realiseren.
Het programma staat in het hart van de organisatie. Je zal dan ook veel samenwerken met collega’s van allerlei organisatieonderdelen.

Een van de projecten van E-Werken is het vernieuwen van de processen en de ondersteunende informatievoorziening van de arbeidsongeschiktheidswetten (AW), die door de divisies SMZ, Uitkeren en Werkbedrijf worden uitgevoerd.
Voor dit project zoeken we een senior Project-Architect, die, primair vanuit de inhoud, zorgt dat de vernieuwing koers en tempo houdt. Je werkt hierbij nauw samen met de collega’s uit het architectuur- en adviesteam, het projectteam HOAW en onder andere IT- en bedrijfsarchitecten van de genoemde divisies. Je zorgt er daarnaast voor dat belemmeringen op UWV-niveau worden geïdentificeerd en aangepakt.
Als senior architect begrijp je dat dit zowel inhoudelijk als qua omgeving complex is.

Achtergrond project HOAW
De ondersteunende informatievoorziening is op veel vlakken verouderd. De benodigde verandersnelheid kan niet meer worden geboden. Daarnaast is de ondersteuning historisch vanuit verschillende silo’s opgebouwd. Dat past niet bij een organisatie die de beleving vanuit de cliënt, los van de interne organisatie-inrichting, centraal zet.
Dit alles vraagt om een grote vernieuwing, waarbij de winkel open moet blijven.
Het project is inmiddels een half jaar onderweg. Nu is het moment gekomen dat een dedicated Project-Architect nodig is.

Resultaatverplichting

 • Goed functionerende architectuurfunctie in het project.
 • Tijdig opleveren van Architectuurproducten aan de Lead Architect E-Werken.
 • Constructief bijdragen aan het team Architectuur en Advies van E-Werken.
 • Signaleren van ontbrekende of kwalitatief onvoldoende voorzieningen en architectuurrichtlijnen die betrokken worden van buiten het project.


Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft:

 • Kennis en ervaring op het gebied van proces- en informatiearchitectuur, minimaal 2 jaar in een rol met zwaartepunt op dit vlak in de laatste 10 jaar
 • Minstens drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de laatste 10 jaar
 • Aantoonbare ervaring in projecten tbv agile werken (minimaal één project of in organisatie waarin Agile werken de standaard is)
 • Bekend met de methoden en methodieken (TOGAF, Novius Architectuur Raamwerk, Archimate, BPMN), praktijkervaring
 • Kennis van Data modelleren; passieve kennis in laatste 5 jaar

Daarnaast wordt een relevante referentie gevraagd met daarin naam, functie, werkgever en telefoonnummer.Bedrijfsomschrijving

UWV staat voor Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Wij zorgen voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen, zoals de WW, WIA, WAO, WAZ, Wazo en Ziektewet. Daarnaast bieden wij arbeidsmarkt- en gegevensdiensten. We voeren deze diensten uit als zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.Werken bij UWV is meer dan werk. Je zoekt altijd verdieping in je vak. Tegelijkertijd wil je ook bijdragen aan iets dat groter is dan jezelf. Zinvol werk plús inhoudelijke uitdaging. Die twee bij elkaar opgeteld noemen we werk met zinhoud. Dat is precies wat wij je te bieden hebben.ICT ServicesDe afdeling ICT Services van Concern ICT, op het hoofdkantoor te Amsterdam, voert regie op de ontwikkeling, het beheer en onderhoud van de ICT-infrastructuur van UWV door onze leveranciers, alsmede op de generieke ICT-diensten die onze organisatie nodig heeft voor het dagelijks werk (printen, telefonie en dergelijke). De afdeling draagt daarmee zorg voor de beschikbaarheid van adequaat functionerende werkplekken voor meer dan 22.000 UWV-medewerkers. 

 
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in