+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Bouwkundig opzichter Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bowers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m

Vacatureomschrijving

Als bouwkundig opzichter ben je verantwoordelijk voor het toezicht houden op de uitvoering van dagelijks- en contractonderhoud. (DO)
Je zorg je dat het onderhoud binnen de planning, kwaliteitsnormen, Arbowetgeving, vastgoedbeleid en budget wordt uitgevoerd.
Het is belangrijk dat je als bouwkundig opzichter contact onderhoudt met alle betrokken partijen, waaronder huurders, woningcorporaties en Co-makers/aannemers. Hiermee draag je bij aan het woongenot van onze huurders.
Je voert technische inspecties uit, draagt bij aan het voorbereiden, uitbesteden, begeleiden en nazorg van service-, reparatie en onderhoud.

Je controleert elke woning en bedrijfsruimte na uitvoering van het service- en reparatieonderhoud boven € 1.000,- excl. BTW of na complexe klachten. Je maakt eventuele schade-nota’s op bij rekening huurder, behandelt facturen van derden en tekent de prestatieverklaring, behandelt vragen en ingekomen brieven van bewoners met betrekking tot het reparatie en serviceonderhoud, ZAV en HUCO.

Als bouwkundig opzichter ben je voortdurend bezig met het optimaliseren van de dienstverlening op basis van de vraag en de beleving van de klant. Je bewaakt de kwaliteit van het uitgevoerde werk en levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kwaliteitsmetingen en evaluatie van het verrichte service-, reparatie en onderhoud en ZAV.
De opzichter is verantwoordelijk voor het uitvoeringsproces op het gebied van ARBO- en VCA-zaken, levert input voor de jaarbegroting, MJOP en complexplannen en geeft input aan de Supervisors DO m.b.t. de jaarlijks te houden functionerings-, en beoordelingsgesprekken met de servicemonteurs.

Ben jij de bouwkundig opzichter of heb je soortgelijke functie bekleedt? Neem dan direct contact met Bram via telefoonnummer 06-22133369. Ik kijk er naar uit om met jou te spreken!Gevraagd

– Afgeronde MBO/HBO-bouwkunde opleiding
– Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie
– Flexibele inzetbaarheidAanbod

– Een uitdagende baan bij een woningcorporatie
– Prettige werkomgeving in en rondom Amsterdam
– Een 36 urige werkweek
– Mogelijkheid tot 4 dagen werken
– Doorlopend werk bij een stabiele werkgever
– Deelname aan ons unieke gelukstraject
– Een stevig salaris
– CAO Woondiensten

Ben je enthousiast geworden over deze veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid? Neem dan direct contact op met Bram via telefoonnummer 06-22133369.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in