+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Senior Frontend Developer (Amsterdam) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

ABN AMRO

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
ABN AMRO

Gevraagd

 • 37 - 40 uur
 • Senior
 • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

 • Vast contract
 • 4.823 - € 6.890 p/m
 • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om te werken aan de digitale toekomst van de bankensector. Je wordt onderdeel van een team met veel ervaring in frontend ontwikkeling. Jouw kennis van JavaScript, VueJS, en NodeJS helpt ons om onze apps beter te maken. We houden van samenwerken en nieuwe dingen leren. Je krijgt de vrijheid om thuis en op kantoor te werken, met alles wat je nodig hebt voor een goed thuiskantoor. Ook krijg je extra's zoals een budget voor persoonlijke ontwikkeling en dagen om aan de maatschappij bij te dragen. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Senior Frontend Developer (Amsterdam)

Zorg jij voor de optimale frontend stack? Ben je geïnteresseerd in NX en Monorepos? Wil je zorgen voor de beste developer experience voor onze feature teams? Wil je meewerken aan het opzetten en handhaven van frontend standaarden? Zou je een Developer only team met 50+ jaar aan frontend ervaring willen joinen? Ben je een frontend specialist die enthousiast wordt van het bouwen aan de digitale toekomst van de bankensector?

Bij ABN AMRO zoeken we een creatieve en innovatieve denker om ons Frontend Specialistenteam te versterken. Je speelt een sleutelrol in het definiëren en implementeren van onze frontend strategie, en draagt bij aan het continu verbeteren van onze architectuur. Jouw expertise in het werken met Monorepos (NX), en optimaliseren van de frontend stack is cruciaal voor ons succes. Sluit je aan bij ons dynamische team en help ons de digitale transformatie van de bankensector vorm te geven!

Verantwoordelijkheden
 • Gebruikmaken van je diepgaande kennis van JavaScript en Front-End frameworks om de setup van applicaties te verbeteren en developer experience te verhogen. 
 • Je expertise in VueJS gebruiken om dynamische gebruikersinterfaces te ontwerpen en te bouwen. 
 • Je ervaring met NodeJS gebruiken om node packages te publiceren en bij te dragen aan ons evoluerende ecosysteem. 
 • Tools voor de front-end, front-endframeworks configureren en de productiviteit van ontwikkelaars verbeteren.
 • Samenwerken met cross-functionele teams om TypeScript, Vite, webcomponenten, Playwright en andere moderne technologieën te integreren. 
 • Configureren van unit testing, integration testing, E2E testing, performance testing, and accessibility testing om topkwaliteit te garanderen. 
 • Gebruikmaken van CI/CD-pipeline en tools voor statische codeanalyse voor continuous improvement. 
 • Een sleutelrol spelen in het creëren en onderhouden van coding standards, guidelines, and design patterns. 
 • Mentorschap en ondersteuning bieden aan andere ontwikkelteams en bijdragen aan de groei van onze development community.
 • Werken in een Agile-omgeving en DevOps development.
 • Je Azure-expertise inzetten om onze cloud-based apps te verbeteren. 
 • Gebruikmaken van je open-source mentaliteit door bij te dragen aan ons privé npm-register en herbruikbare node-modules. 
 • Samenwerken met cross-grid teams door deel te nemen aan technology guilds.
Kwalificaties
 1. Passie voor Frontend Development: Ben je een enthousiaste frontend developer met passie voor technologie en weet je dit over te brengen?
 2. Aantoonbare Ervaring: Minstens 5 jaar ervaring in frontend-ontwikkeling met technologieën zoals HTML, CSS, JavaScript en frameworks, bij voorkeur Vue.js.
 3. Architectuur Inzicht: Sterke kennis van frontend-architectuur en het vermogen om best practices te implementeren en te onderhouden.
 4. Ervaring met Monorepos: Kennis van het bouwen en onderhouden van monorepositories, bij voorkeur met NX.
 5. Teamspeler: Vermogen om effectief samen te werken met cross-functionele teams en bij te dragen aan een positieve developer experience.
 6. Innovatie en Creativiteit: Een passie voor technologische innovatie en de bereidheid om te experimenteren met nieuwe ideeën.
 7. Communicatievaardigheden: Sterke mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels.
 8. Standaardisatie en Handhaving: Ervaring in het opzetten en handhaven van ontwikkelstandaarden en best practices binnen een organisatie.
Werkomgeving

Binnen het Digital Channels Capabilities Grid (afdeling) bij ABN AMRO bouwen we web apps voor onze klanten om op een persoonlijke en innovatieve manier met hun financiële behoeften om te gaan.

Deze web apps zouden niet bestaan zonder ontwikkelaars en engineers die hun talent en vaardigheden inzetten om dit voor elkaar te krijgen. Al onze teams delen de passie voor bouwen, heruitvinden en innoveren om mensen (ongeacht welke bank ze gebruiken) zo goed mogelijk te helpen.

Wij bieden hybride werken als het nieuwe normaal. Dit biedt je de flexibiliteit om zelf te bepalen waar en wanneer je het prettigst en effectiefst kunt werken. Natuurlijk bieden we je de juiste middelen die je nodig hebt om een goed thuiskantoor op te zetten. Bijvoorbeeld een ergonomische stoel, bureau en laptop.

Wij bieden

Als Senior Frontend Developer krijg je alle ruimte en zelfstandigheid om in een no-nonsense omgeving je vakkennis te laten zien en jezelf verder te ontwikkelen. We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en bieden je daarom veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast:

 • De kans om het beste uit jezelf te halen, flexibele werktijden en veel ruimte om zowel persoonlijk als professioneel te groeien.
 • Marktconform salaris
 • Pensioenregeling
 • Benefit budget, zodat je zelf kunt bepalen of je extra vakantiegeld wilt, een leasefiets of dat je het budget wilt laten uitbetalen.
 • Persoonlijk ontwikkelingsbudget
 • Bankieren voor betere dagen. Dit zijn dagen die je kunt gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling of waarop je een bijdrage kunt leveren aan de maatschappij.
Interesse?

Heb je interesse? Reageer dan op deze vacature! Hoewel we het op prijs stellen dat je een motivatiebrief schrijft, is dit niet verplicht voor je sollicitatie. Als je geen motivatiebrief hebt, upload dan een dubbele cv of een blanco document.

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeen die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega's binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Disclaimer externe recruitmentbureaus

Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV's te mogen indienen. Daarbij mag alleen een CV worden ingediend wanneer het bureau is uitgenodigd door een Talent Acquisition Specialist om mee te zoeken naar geschikte kandidaten. Alle ongevraagde CV's die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zullen als eigendom van ABN AMRO BANK N.V. worden beschouwd. ABN AMRO BANK N.V. is hierbij geen plaatsingskosten verschuldigd.


Wij bieden
 • Analytische skills
Wij vragen
 • Een creatief brein


Bedrijfsomschrijving

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms ‘nee' moeten verkopen als het risico voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

ICT bij ABN AMRO is werken in het spanningsveld van innovatie, veiligheid, kosten en klanttevredenheid. 24 uur per dag, zeven dagen per week en in samenwerking met onze leveranciers. Wist je trouwens dat ABN AMRO de afgelopen jaren enkele hoogstandjes heeft geleverd op het gebied van technische ontvlechting en integratie van banksystemen? Dat de Consumenten Geldgids ABN AMRO's internet bankieren het cijfer 9,4 gaf? En onze innovatieve mobiel bankieren app al sinds de start vijf sterren krijgt in de appstore? Dát is IT bij ABN AMRO.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in