Vacature Junior Teamleider Techniek - Elektrotechniek, Techniek & Engineering - Amsterdam

Amsterdam

Edison
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Functieomschrijving Junior Teamleider Techniek - Elektrotechniek, Techniek & Engineering

Als Teamleider Techniek geef jij leiding aan een groep van vijftien vakspecialisten. Deze specialisten houden zich bezig met diverse elektrotechnische werkzaamheden: opbouw, assemblage, montage, onderhoud en inspectie van elektrische schakel- en besturingskasten. Daarnaast werken de specialisten ook aan diverse telecom-systemen. Jij gaat zorg dragen voor het hele werkproces van de afdeling. Dat betekent dat jij nauw betrokken bent bij de dagelijkse gang van zaken. Één keer per week doe jij de ochtendwijding, waarbij iedereen wordt bijgepraat over lopende zaken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de volgende zaken: Het organiseren van toolboxmeetings, zorg dragen voor het autopark en de gereedschappen en netjes houden van de werkplekken en de auto's. Jij zorgt dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Ook zorg jij ervoor dat er voortgangs- en beoordelingsgesprekken worden gehouden met de medewerkers.


Functie eisen Junior Teamleider Techniek - Elektrotechniek, Techniek & Engineering
  • Je hebt een MBO 4 opleiding afgerond in de richting van Elektrotechniek;
  • Je hebt aantoonbare ervaring als leidinggevende in een technische werkomgeving.

Bedrijfsprofiel Edison

Voor lifetime development.

Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.


Bedrijfsprofiel Opdrachtgever
Bij onze opdrachtgever werken ruim 800 mensen, verdeelt over meerdere afdelingen. Elke afdeling heeft zijn eigen specialisme op het gebied van onderhoud en techniek. Onze opdrachtgever is dé uitvoeringsorganisatie voor het planmatig onderhoud en oplossen van storingen. Wat het zo bijzonder maakt om voor deze afdeling te werken? Jouw collega's in de verschillende fabrieken zijn naast jouw collega, ook je klanten.

Arbeidsvoorwaarden
  • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen €3500 en €4500,- ;
  • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
  • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,-.


lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Wie zijn we?
Edison is een projectmanagement organisatie met talent in 4 technische disciplines. Wij als Edison Projectmanagement B.V. selecteren onze juiste medewerkers voor opdrachtgevers binnen techniek in de disciplines bouwmanagement, industrie, infra en installatietechniek.

Voor wie?
Edison medewerkers hebben een MBO+, HBO en/ of universitair technische achtergrond. Zij willen hun talenten en capaciteiten inzetten en ontwikkelen bij één van onze opdrachtgevers. Wij zetten ons in voor een juiste, succesvolle match met een persoonlijke en open benadering naar beide partijen toe. Edison medewerkers kenmerken zich door een passie voor het vak en een drive om zichzelf en anderen te ontwikkelen.

Waarom Edison?
Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding met jou en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon. In je carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarin naar het hoogst haalbare.

lees meer

Contactpersoon Aalt van Veluw
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Elektrotechnicus in Amsterdam