Vacature Loodgieter / cv-monteur renovatie - Amsterdam

Amsterdam

Feel Flex
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Je houdt niet van vervelen en wilt de hele dag bezig zijn. Je verstaat het vak van loodgieter als geen ander. Jouw dagelijkse werkzaamheden vinden plaats in de renovatie, vooral in de omgeving groot-Amsterdam. Dit vind jij niet erg, want hoe meer grachtenpanden en huizen jij tegenkomt die jouw hulp nodig hebben, hoe beter!


Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met verwarming-, cv-, riolering-, gas- en waterinstallaties, het leggen van leidingen, plaatsen van cv-installaties en radiatoren en met het plaatsen en installeren van sanitaire toestellen. Je kan zelfstandig tekeningen lezen en prefereert om samen te werken met een partner. Eventueel kun je ook alleen op pad, dit vormt immers voor jou geen enkel probleem.


Wat wij bieden?
  • Mogelijkheid tot een auto
  • Fulltime werk
Wat wij vragen?
  • In bezit van VCA
  • Rijbewijs
  • Achtergrond in de installatie
  • Betrouwbaarheid en vakmanschap
Solliciteren? Wees er snel bij!

Ben jij die toffe kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 3.100 p/m
Bedrijfsomschrijving BOUWEN. DAT IS EEN VAN DE DINGEN DIE WIJ DOEN.

Feelflex bouwt aan de juiste verbinding tussen onze flexwerkers en opdrachtgevers. We zijn op een persoonlijke manier betrokken bij het vinden van de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

In een korte tijd hebben we onszelf weten te bewijzen als een betrokken en kwalitatief sterke partij. Sinds de start van Feelflex in 2014 zijn we in korte tijd flink gegroeid. Zo hebben we werknemers in dienst uit de disciplines: techniek, administratie, industrie & productie en transport & logistiek.

Wij zijn op zoek naar talent van diverse niveaus. Zo bemiddelen wij voor ongeschoold tot academisch personeel.

Koflexwerk is aangesloten bij de NBBU en NEN 4400-1, WKA, VCU en SNA gecertificeerd. Daarmee zijn wij een van de slechts 10% gecertificeerde uitzendbureaus in Nederland. Dit betekent dat wij ons houden aan gedragsregels die de integriteit van de uitzendbranche waarborgen. Zo kan jij ervan uit gaan dat je zorgeloos in zee gaat met een betrouwbaar uitzendbureau. Kortom: reden genoeg om eens contact met ons op te neme

lees meer

Contactpersoon Recruiter - Francesco Russo
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicemonteur Verwarmingstechniek in Amsterdam