Schadebehandelaar SNS Verzekeringen - Amsterdam

Amsterdam

Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij de medewerker die de klant positief verrast, die met de klant meedenkt en die het vertrouwen van de klant weet te winnen? Solliciteer dan snel en ga aan de slag als Schadebehandelaar bij SNS Verzekeringen (Nationale Nederlanden)! Deze prachtige werkgever biedt jou de volgende arbeidsvoorwaarden:

Wat bieden wij jou
  • Overeenkomst van 6 maanden, met verlengingsoptie
  • 36 tot 40 uur per week;
  • Een uurloon van €15,15 bruto;
  • Een opdrachtgever die al 175 jaar bestaat!
  • Interne training en gratis online cursussen;
  • Dicht bij het Amstel Station in Amsterdam!
Wie ben jij

Als Schadebehandelaar heb je goede telefoon skills en ben je empathisch. Daarnaast ben je...

  • MBO+ gediplomeerd met minimaal WFT basis (Wet Financieel Toezicht)
  • Ervaren in het klantcontact en is servicegerichtheid je tweede nature
  • Oplossingsgericht, analytisch en leergierig
  • Direct beschikbaar voor 36 á 40 uur per week
Wat ga je doen

Als een SNS klant belt om een schade te melden, krijgt de klant jou aan de lijn. Jij toont begrip voor de vervelende situatie, en je vraagt door voor meer info omtrent de schade. Door jouw aanpak, heb je een goed beeld van de schade en hoe deze verholpen kan worden. Je controleert de polisvoorwaarden en je wikkelt als het even kan de hele schade telefonisch af en legt dit administratief correct vast. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het administratief verwerken van inkomend e-mail verkeer, en het aanmaken van schadedossiers.

Waar ga je werken

Binnen Nationale Nederlanden Schade & Inkomen werk je samen met je collega’s in kleine teams en zal er, bij moeilijke vragenstukken, altijd een collega voor je klaarstaan. Drukke momenten komen ook voor.
Het inwerken zal grotendeels op kantoor plaatsvinden maar ook deels online. Na het inwerktraject zal je zowel op kantoor als van huis kunnen werken. Vooralsnog is dit nu vooral vanuit huis i.v.m. de corona situatie.

Sollicitatie

Enthousiast? Gaaf! Solliciteer dan direct op de functie Schadebehandelaar SNS Verzekeringen bij Nationale Nederlanden. Heb je nog vragen over de functie? Mail je vraag dan naar [email protected] PS. het maken van een callcenter test is onderdeel van de sollicitatieprocedure!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 15,15 p/u
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Amsterdam