Vacature Service Manager Benelux bij Segway Ninebot in Amsterdam

Amsterdam

Segway Ninebot
  • Segway Ninebot
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Als Service Manager ben jij verantwoordelijk voor het leveren van een uitstekende service-ervaring aan onze klanten en dealers, het beheren van de dagelijkse gang van zaken en het ontwikkelen van passende standaarden en processen om de algehele service-ervaring continu te verbeteren. In deze functie werk je samen met nagenoeg alle afdelingen binnen Segway-Ninebot. Naast het leveren van technische ondersteuning, analyseer jij ook het onderhoud, reparaties, storingen en klachten mbt de diverse producten en ontwikkel je verbeterplannen, onderhoudshandleidingen, technische trainingen en geef je feedback aan het hoofdkantoor in Beijing China.

Voor de klanten van Segway-Ninebot ben jij het aanspreekpunt digitaal, telefonisch en persoonlijk, als het gaat om vragen, zorgen, klachten, ontwikkelingen en aanpassingen. Jij bent dan ook een belangrijke pion mbt de klanttevredenheid, productbeleving, productontwikkeling en service.
Aan de hand van alle informatie die jij krijgt vanuit de dealers, ontwikkel je samen met een collega de juiste onderdelen-voorraad strategie.

Tenslotte geef jij technische trainingen om de kennis van onze dealers te verhogen.

lees meer

Gestelde eisen Om deze functie goed uit te kunnen voeren heb je minimaal 3 jaar ervaring in een technische klantenservice (gerelateerde) rol.
Aangezien je het aanspreekpunt voor de Segway-Ninebot dealers ben, verwachten wij van je dat je een goede gastheer bent en doelmatig, service

lees meer

Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Je ontvangt een goed salaris en komt te werken in een mooie en uitdagend functie bij een uniek en vooruitstrevende marktleider op het gebied van micromobiliteit. Je ontvangt 25 vakantiedagen, een laptop en telefoon van de zaak. Daarnaast zal je de fabriek en het hoofdkantoor in China bezoeken en hier veel contact mee hebben. Verder krijg jij alle mogelijkheden om jezelf te ontplooien en ontwikkelen en ga je samen met Segway-Ninebot de volgende stap maken!

Sollicitatieprocedure
E-mail

lees meer

Bedrijfsomschrijving Segway-Ninebot is een wereldwijd opererend bedrijf dat luxe elektronische goederen produceert en verkoopt en zij hebben een regionaal EMEA-kantoor in Amsterdam.

Het bedrijf begon in 1999 met uitvinder Dean Kamen, die het product uitvond waar Segway bekend om staat, de personal transporter. Na jaren de producten te hebben verkocht aan touroperators, beveiliging, politie, magazijnen en andere B2B-oplossingen, fuseerde het bedrijf in 2015 met het Chinese bedrijf Ninebot. Het gecombineerde bedrijf richt zich nu op onderzoek en ontwikkeling, ontwerp, productie, distributie en verkoop van korte -producten voor afstandsvervoer voor zowel bedrijven als consumenten; hierbij kan je denken aan diverse soorten steps, scooters en andere elektrische vervoersmiddelen.

Sinds de fusie is het productassortiment snel uitgebreid met producten in de categorie micromobiliteit, evenals leuke en robotica-oplossingen. Het uiteindelijke doel is om de evolutie van de producten te promoten om 's werelds toonaangevende leverancier van mobiele robotica-oplossingen te worden.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Dennis Verhoef
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Service Delivery Manager in Amsterdam