Vacature Cv monteur service en onderhoud - Amsterdam

Amsterdam

Connect
  • Connect
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Door de grote variatie aan woningen waar men onderhoud aan verricht ziet geen dag er het zelfde uit. De werkzaamheden variëren van het uitvoeren van onderhoudt aan een bestaande cv ketel, het oplossen van een storing tot het installeren van een ketel. Elke storing stelt jou op de proef, het is een hele uitdaging om de zeer uiteenlopende storingen op te lossen en een tevreden klant achter te laten.

Iedere monteur krijgt een tablet waar de bonnen op verschijnen, over het aanvullen van je bus hoef je jezelf geen meer zorgen te maken. Dit gaat allemaal automatisch door een slim systeem hierdoor komt overwerken ook bijna niet meer voor. Een paar keer per week kom je terug op de zaak, waar gelegenheid is om gezellig met jouw collega’s een bak koffie te drinken en het weekend te bespreken. Als service en onderhoud monteur heb je veel vrijheid en beschik je over een eigen bus met eigen gereedschappen.

De koude dagen komen er aan en wil jij mensen niet in de kou laten zitten en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Jij kunt nu direct aan de slag bij een middelgroot installatiebedrijf in Amsterdam. Ben jij de service en onderhoudsmonteur cv installaties die met veel passie de klant helpt met zijn cv installatie?

Reageer dan snel op deze vacature via 088 235 26 66 en vraag naar Lars!

Ondanks de Corona crisis gaat het werk gewoon door. Er worden gepaste maatregelen getroffen om op een verantwoorde manier te kunnen blijven werken.

Jouw toekomstige collega’s houden van platte humor, sport en samenwerken.Deze functie biedt een breed scala aan werkzaamheden, is leerzaam en er zijn tal van doorgroei mogelijkheden. De werkgever bied opleidingen en cursussen aan, jij mag straks zelf aangeven welke kant jij op wil. Groei jij bijvoorbeeld door naar: servicemonteur utiliteit, werkvoorbereider of toch uitvoerder?

Daarnaast mag je hier rekening mee houden:
• salaris van €2300,- tot €3100,- euro bruto per maand
• auto van de zaak
• uitzicht op een vaste baan


Profiel

Voor de functie service monteur cv installaties kom je in aanmerking als je vrolijk en vriendelijk bent met je collega’s en de klanten. Ook ben je geïnteresseerd in de nieuwste technische ontwikkelingen. Je hebt ervaring als cv monteur of je hebt net een relevante opleiding in de richting van cv monteur afgerond of bent hier bijna mee klaar.

Daarnaast heb je:
• VCA Basis of bereid om deze te behalen
• rijbewijs B
• minimaal een opleiding mbo installatietechniek of aantoonbare werkervaring

Ben jij onze nieuwe collega? Neem dan snel contact op met 088 235 26 66 of reageer onderaan deze vacature.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.300 - € 3.100 p/m
Contactpersoon ----
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicemonteur Verwarmingstechniek in Amsterdam