Medewerker Groenvoorziening - Amsterdam

Amsterdam

Synensis Bouw BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Heb jij passie voor natuur en kun jij zowel individueel als in een team werken? Lees dan snel de onderstaande vacature.

Voor een leuk bedrijf in Noord-Holland zijn wij op zoek naar iemand met ervaring en passie voor de natuur. Jij zal je voornamelijk bezighouden met het aanleggen en het onderhouden van de groenvoorziening. Als groenvoorziener heb jij het overzicht en kun jij goed voorbereiden en communiceren met je collega's.
Gestelde eisen - Ervaring in het aanleggen en onderhouden van groenvoorziening;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Rijbewijs B;
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie - Wekelijkse betaling
- Een afwisselende functie ;
- Een marktconform salaris;
- Diverse opleidingsmogelijkheden ;
Bedrijfsomschrijving Als mensen op de juiste plek zitten en een baan hebben die bij hun interesse, ambities en mogelijkheden past, gaan ze met plezier naar hun werk. Dan pas komen hun talenten echt tot bloei en kunnen ze het verschil maken. Dat geldt zowel voor de mensen die via ons een baan vinden, gedetacheerd of uitgezonden worden, als voor onze eigen mensen.

Onze externe missie is het vinden van de beste combinatie van mensen en hun baan. Zeg maar, de ideale match tussen vraag en aanbod. Daarom bouwen wij aan langdurige relaties met onze klanten, leveranciers en onze eigen mensen. Open communicatie staat hierbij hoog in ons vaandel! Onze interne missie is het bieden van een optimale balans tussen werk, opleiding en privé voor al onze eigen medewerkers. Wil je meer weten over onze manier van werken of over de verschillende diensten die wij verlenen, aarzel niet om contact op te nemen. Wij komen graag - en geheel vrijblijvend! - langs.

lees meer

Contactpersoon Rowan Bruyn
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Groenvoorziening in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures