Medewerker Thuishulp bij Cordaan Thuisdiensten in Amsterdam

Amsterdam

Cordaan Thuisdiensten
 • Cordaan Thuisdiensten
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Bijbaan
 • 4 - 16 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Anderen helpen is het liefste wat je doet. Voor mensen die niet meer zelfstandig het huishouden kunnen doen, zet jij je graag in. Uiteraard wel op het moment dat het past in jouw planning én in dat van de klanten! Schoonmaken, wassen en een praatje maken met de klant: het hoort er allemaal bij. Als huishoudelijke hulp ben je meer dan ‘alleen een schoonmaker’: jij signaleert als eerste de veranderingen in de leefsituatie van mensen en onderneemt hier actie op. Een verantwoordelijke parttime baan midden in de maatschappij: deze vacature heeft het!

In het kort
 • Voor zelfstandige studenten die voor ouderen het verschil willen maken;
 • Verdien €11,47 bruto per uur (excl. 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering);
 • Een werkplek dichtbij huis: lekker op de fiets met een fietsvergoeding van €1,20 per dag;
 • Flexibele werktijden: 3 tot 16 uur per week van ma t/m vrij van 08.00 - 18:00 uur.
Werkzaamheden
Als Medewerker Thuishulp bij Cordaan Thuisdiensten zal jij bij vaste cliënten de huishoudelijke taken (deels) uit handen gaan nemen. Persoonlijke aandacht staat voorop: je biedt ondersteuning in verschillende huishoudelijke taken, van stofzuigen tot het opmaken van het bed, zodat mensen zelfstandig kunnen blijven wonen. Naast dat jij verantwoordelijk bent voor de huishoudelijke taken, heb je ook een sociale verantwoordelijkheid. Ouderen zijn vaak eenzaam, jij brengt hier verandering in! Door het hebben van vaste cliënten bouw jij een band met ze op en signaleer jij veranderingen in hun leefsituatie. Hierdoor zorg je ervoor dat jouw cliënt veilig thuis kan blijven en indien nodig, er hulp wordt ingeschakeld. Tot slot doe jij de taken niet in je eentje, jij zal je cliënt stimuleren om mee te helpen. Dit zorgt ervoor dat ze in beweging blijven en maakt het sociale aspect van je functie nog makkelijker!

Je zal bij Cordaan Thuisdiensten terechtkomen in een zelfsturend team, waarin je verantwoordelijk bent voor de planning en je eigen cliënten. Kun je een keer niet tijdens je vaste dienst? Dan overleg jij zelf met je cliënt of je op een ander moment kan langskomen. Is dat niet mogelijk? Dan heb je een team aan collega's die op jouw verzoek je dienst over kunnen nemen!

lees meer

Gestelde eisen Dit verwachten we van jou
 • Je bent HBO-WO-student en bent minimaal 7 maanden beschikbaar;
 • Je bent sociaal ingesteld, hebt inlevingsvermogen en vind het leuk om in gezelschap van ouderen te zijn;
 • Je bent zelfstandig, betrouwbaar en loyaal, iedereen kan op jouw rekenen;
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent een echte aanpakker.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 11,47 p/u

Excl. 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
Aantal uur per week 4 - 16 uur
Plan elke week zelf je uren in
Extra informatie Werktijden en beschikbaarheid
Je bent minimaal 3 uur tot 16 uur per week beschikbaar (voorkeur ligt op minimaal 6 uur) voor tenminste de komende 7 maanden. In overleg met Cordaan Thuisdiensten ontvang je vaste cliënten op vaste momenten. Mocht je rooster wijzigen, kun je samen met jouw cliënt een nieuw moment afstemmen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Cordaan Thuisdiensten heeft één droom: een samenleving waarin mensen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Waarbij ze zelf nog zoveel mogelijk doen in hun huishouden, met ondersteuning van hun thuishulp waar dat nodig is. Actief, met een netwerk in de buurt en zoveel mogelijk zelf aan het roer. Deze zelfstandigheid is ook terug te zien in de organisatie zelf: jij bent verantwoordelijk voor je eigen planning en cliënten.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Medewerker Thuishulp in Amsterdam