Financieel-administratief medewerker - Amsterdam

Amsterdam

Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij onderdeel zijn van een snel groeiend vastgoed bedrijf met prachtige bouwprojecten? Per direct is dit bedrijf op zoek naar een financieel administratief medewerker. Dit voor 24 uur per week! Met jouw MBO-diploma in de richting van bedrijfsadministratie op zak, ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Iets voor jou? Lees dan snel de vacature.

Wat bieden wij jou
 • 14,15 per uur!
 • Uitzicht op een vast contract
 • 1x per week sporten met personal trainer
 • Prachtig kantoor op de Zuidas
 • Genoeg groei mogelijkheden
 • Klein bedrijf met informele sfeer
Wie ben jij

Je hebt al enige ervaring opgedaan tijdens je werk of stage op de financiële administratie. En 1 ding; je bent dol op cijfers. Jij bent iemand die zijn zaken op orde heeft en je weet je hoofd koel te houden in drukke tijden. Met jou scherpe, analytische en kritische blik zie jij als controller geen dingen over het hoofd.

 • Je hebt een MBO-opleiding in de richting van bedrijfsadministratie
 • Je hebt al enige ervaring op de financiële administratie
 • Je hebt ervaring met Exact online
 • Je bent secuur, analytisch en zelfstandig
Wat ga je doen

Samen met jouw collega's zorg je dat alle financiële administratie op rolletjes loopt. Het bedrijf heeft veel grote projecten waar jij onderdeel van bent. Verder ben je bezig met onderstaande werkzaamheden:

 • Verwerken van aan- en verkooptransacties
 • Verwerken grootboekmutaties
 • Bijhouden van huur standen en contractregisters
 • Ondersteuning bij de maand, kwartaal en jaarafsluitingen
Waar ga je werken

Bij een snel groeiende organisatie, waarin een prettige en informele sfeer hangt. Het kantoor zit op de Zuidas. Het hele bedrijf bestaat uit 10 gezellige mensen.

 • Prachtig uitzicht over de hele stad
 •  1x in de week kan jij samen met je collega's personal training! Als je wil natuurlijk ;)
Sollicitatie

Ben jij ook helemaal enthousiast geworden? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 14,15 p/u
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Contactpersoon Tempo-Team
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Financieel Administratief Medewerker in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures