Klantadviseur MKB (ABN AMRO) - Amsterdam

Amsterdam

Carriere Café
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

De Klantadviseur MKB denkt dagelijks mee met regionale ondernemers en helpt ze hun doelen te behalen. Solliciteer nu en ervaar zelf hoeveel voldoening dat geeft!


Wat maakt deze functie aantrekkelijk voor jou?
  • Je verdient een goed salaris tussen de €3550,- en €4050,- bruto per maand (o.b.v 36 uur per week);
  • Je hebt de keuze om in een Carrierecafe-leaseauto te rijden;
  • Je bouwt je zakelijke netwerk in Noord-Holland zakelijk verder uit;
  • Je bent de schakel tussen bank en zakelijke klant!
Wat ga je doen?

De Klantadviseur MKB zorgt ervoor dat de behoeften van zakelijke klanten door de bank worden vervuld. Je wordt het gezicht van de bank voor ondernemers in de regio West (Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Almere). Het gezicht, omdat je 80% an je tijd besteed al beeldbellend met klanten. Soms neem je zelf het initiatief voor een gesprek, soms is het naar aanleiding van een gestelde vraag door de klant. De gesprekken die je voert gaan diep op meerdere vlakken. Je beantwoordt geen simpele vragen, je gaat aardig diep op inhoudelijk én op financieel technisch vlak. Je handelt zoveel mogelijk zelf af. Wanneer een vraag te inhoudelijk is, zorg je ervoor dat een gespecialiseerde collega antwoord geeft. Maar het overgrote merendeel van de vragen handel je zelf af.

Als Klantadviseur MKB ben je het meeste in gesprek over kredietvoorstellen. Ondernemers willen immers groeien, en meestal hebben ze daar een krediet voor nodig. Maar ieder onderwerp kan met jou besproken worden: van digitalisering van diensten tot het herzien van huidige kredietafspraken. Tot slot ben je ook verantwoordelijk voor het opvolgen van leads. Je maakt klanten van prospects. Geen snelle cold calling, maar goed voorbereide dieptegesprekken met klanten die al met één been binnen staan. Jij verleid ze het tweede been naar binnen te bewegen.

Je werkt in deze functie volledig vanaf huis. In de nabije toekomst wordt je rooster hybride ingevuld: in overleg werk je vanaf dat moment gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor.


Waarom kies jij voor deze functie?

Je bent een bekende binnen ondernemerskringen in Noord-Holland en Flevoland. Netwerken is voor jou geen bewuste bezigheid, eerder een aangeboren talent. Je hebt het beste voor met ondernemers en daarom weet je hun vetrouwen snel te vinden. Omdat je vanuit je commerciële inzicht goed met ze mee kunt praten, doen ze graag zaken met je. Je zoekt een nieuwe uitdaging die je in staat stelt om dagelijks een bijdrage te doen aan de regionale economie. Klinkt herkenbaar? Reageer dan zeker! Klinkt bekend? Reageer dan zeker!

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in zakelijke bankieren;
  • Je kan een zakelijke balans analyseren;
  • Je hebt kennis van kredieten.
Waarom kies jij voor Carrierecafe?

Carrierecafe streeft naar werkgeluk op de lange termijn. We leren de persoon achter jouw CV graag kennen. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring in de financiële wereld en daarom weten we waar jij het beste tot je recht komt. Mogelijk is dat bij de opdrachtgever van deze vacature. Misschien zien we een andere loopbaankans voor je. We helpen je om succesvol te worden op je eigen manier.

Carrierecafe communiceert transparant naar jou. We zijn overal eerlijk en concreet over. Voor en ná je sollicitatie. Je toekomstige takenpakket, het beoogde salaris dat daarbij hoort en zelfs je kansen op een openstaande functie, we doen nergens geheimzinnig over. Carrierecafe gaat graag een lange reis met je aan. Eerlijkheid duurt het langst!

Dus wil jij succesvol en gelukkig worden op de werkvloer? Kies dan voor Carrierecafe!

En natuurlijk hebben we ook secundaire voorwaarden!

Zoals: een thuiswerkvergoeding, 25 vakantiedagen, een opleidingsbudget, een goed pensioen en leuke evenementen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.550 - € 4.050 p/m
Bedrijfsomschrijving Carrierecafe Detachering brengt professionals en opdrachtgevers samen. Al ruim 19 jaar verbinden we vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. In de afgelopen twee decennia hebben we in totaal 1800 professionals bemiddeld naar een nieuwe baan. Ons interne team bestaat inmiddels uit 18 vrouwen en mannen. Vrouwen en mannen die iedere dag alles geven om onze professionals werkgelukkig te maken. Kwaliteit is bij ons het toverwoord. Recruiter, Fieldmanager, Controller, Support of Marketing medewerker: bij ons streeft iedereen naar het hoogst haalbare.

Interne medewerkers van Carrierecafe passen in onze eigen werkcultuur. Daar selecteren we ze op. De CC-factor zit in ons allemaal: onze neuzen staan daarom dezelfde kant op. De ontspannen maar gedreven sfeer die daaruit voortkomt is voelbaar bij ieder bezoek aan Carrierecafe. Of je nu een professional bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een opdrachtgever op zoek naar een aanvulling voor je team: vereer ons met een bezoek en proef de sfeer. Drink onze koffie en lach met ons mee. Welkom!

lees meer

Contactpersoon Chellie Collé
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Klantadviseur in Amsterdam