Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
2 dagen geleden geplaatst • 21x bekeken

Business Informatie Analist

Amsterdam
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via Werkzoeken.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via Werkzoeken.nl

Good Company

Good Company
 • Gecontroleerde werkgever
 • 135 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Leer de organisatie kennen

Onze opdrachtgever is een grote speler in de retailbranche. Het assortiment dat ze leveren bestaat uit horecafood- en non-foodproducten. Je kunt hierbij denken aan koffie, thee en frisdrank, maar ook elektronica. Het bedrijf wil graag op elk moment het juiste aanbod kunnen aanbieden. Door de verschillende locaties verspreid over Nederland, kan een klant altijd makkelijk en snel aan de producten komen. En dat niet alleen! Ook moet de allerbeste service worden geleverd. Wat dacht je van een chauffeur die de bestelling tot in de keuken komt leveren? Of dagverse producten en scherpe aanbiedingen? De afnemer moet zo elke keer weer verrast worden.

Over de functie

Als Business Informatie Analist ga je aan de slag op de IT-afdeling van het bedrijf. Samen met jouw teamgenoten ga jij werken aan de realisatie van passende cross departementale oplossingen. Hierbij ligt momenteel de focus op de ontwikkeling van de digital-afdeling. Met jouw kennis kun jij met gemak impact analyses opstellen, procesontwerpen maken, functionele requirements bedenken en user stories beschrijven. Mocht het nodig zijn dan werk je samen met interne of externe experts en stakeholders. Bijvoorbeeld bij het neerzetten van non-functionele requirements.

Je gaat ook werken aan kleinere projecten en veranderingen. Dan treed jij op als projectmanager en/of product owner. Met veel enthousiasme weet jij sturing te geven aan deze opdrachten. Je doet voorstellen voor procesverbetering en rapporteert over de voortgang. Met een scherp oog kijk je naar de impact en risico’s van het project.

Daarnaast ga je werken aan de ontwikkeling van een webshop voor niet-horeca klanten. Tevens hoort bij jouw werkzaamheden het leveren van input voor technische ontwerpen en het maken van testcases.

Jouw kwaliteiten

Als Business Informatie Analist stel je hoge eisen aan de kwaliteit van de producten en diensten. Je bent goed in plannen en weet structuur aan te brengen in jouw werkzaamheden. Het bedrijf wil graag een nog grotere speler worden in de retail. Daarom is het belangrijk dat jij ook gericht bent op het realiseren van doelstellingen en vast blijft houden als er tegenslagen zijn. Om dit te bereiken kun je effectief contact leggen met anderen. Daarnaast beschik je over:

 • hbo- of wo-werk- en -denkniveau (bij voorkeur richting Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of Business en IT-management
 • minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in het vervullen van een brugfunctie tussen business en IT
 • een uitstekende beheersing van de Engelse taal
 • kennis en ervaring op het gebied van requirements management, business en informatieanalyse
 • ervaring met de methodes scrum en agile

De voordelen

In deze functie kom je te werken op het hoofdkantoor. Vanuit deze plek ga jij werken aan de toekomst van het bedrijf. Je krijgt hierbij veel vrijheid en verantwoordelijkheid. De lijnen binnen de organisatie zijn kort, waardoor je snel iets geregeld kan krijgen. Het team waarin je komt te werken is divers, gedreven en ondernemend. Ze verwelkomen jou graag erbij als Business Informatie Analist. Daarnaast kun je de volgende voordelen verwachten als je aan de slag gaat in deze functie:

 • Een aantrekkelijk salaris.
 • Een pensioenregeling.
 • Een personeelskorting.
 • Veel kansen om door te groeien.
 • Een uitstekend bedrijfsrestaurant waar je eten kunt bestellen in de pauze en zelfs warme maaltijden voor thuis kunt krijgen.

Klinkt goed?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Good Company ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Solliciteer via onze website op de vacature van Business Informatie Analist.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in