Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
30+ dagen geleden geplaatst • 8x bekeken

Heftruckchauffeur

Amsterdam • UBN Uitzendbureau
Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Engels, Nederlands (talen)

Vacatureomschrijving

We kennen allemaal de vakkenvullers die in de supermarkt druk bezig zijn met het vullen van de schappen. Vaak doen ze dit vanuit zwarte kratten. Maar wat gebeurt er met deze kratten nadat ze leeg zijn? Als jij komt werken bij dit bedrijf weet jij precies waar ze heen gaan!

Deze kratten worden namelijk schoongemaakt en hergebruikt. Onze opdrachtgever in de buurt van Amsterdam Sloterdijk houdt zich hier elke dag mee bezig. Als heftruckchauffeur zorg jij ervoor dat de binnenkomende kratten klaar worden gezet bij de schoonmaakmachine. De schoonmaakploeg zorgt ervoor dat de kratten in de machine worden gezet, dat ze er schoon uit komen en dat ze weer netjes opgestapeld worden. Als het hier al vol geef je de kratten een plek in het magazijn bij de overige kratten die nog gewassen moeten worden. Andersom zet je de schone kratten weer klaar op het dock. Straks komt er namelijk alweer een chauffeur om deze op te halen.

Naast dat jij je bezig houdt met dit logistieke proces heb je de ambitie om leiding te gaan geven. De bedoeling is namelijk dat je binnen zes maanden de ploeg (7 man) gaat aansturen. Met deze ploeg ben je verantwoordelijk voor het wassen- en de logistiek van de kratten.

Je volledige takenpakket bestaat dus uit:

 • laden en lossen met behulp van de heftruck;
 • de schoonmaakploeg voorzien van kratten die gewassen moeten worden;
 • lichte administratieve werkzaamheden;
 • het aansturen van de schoonmaakploeg;
 • Het net houden van het magazijn;
 • Overige voorkomende werkzaamheden.

We zijn op zoek naar iemand die begint als heftruckchauffeur, maar laat zien dat hij/zij de ambitie en kunde heeft om een rol als meewerkend voorman op zich te nemen. Je bent iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat en die niet te beroerd is om de handen uit de mouwen steken.

Om in aanmerking te komen voor de functie voldoe je aan de volgende eisen:

 • je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal;
 • je bent beschikbaar in een 2-ploegendienst (06:00 uur – 14:00 uur en 14:00 uur – 22:00 uur);
 • je ziet werk liggen voor jezelf en het team en weet dit op een enthousiaste manier over te brengen.

Je werkt in een 2-ploegendienst. De ene week werk je van 06:00 uur tot 14:00 uur en de andere week van 14:00 uur tot 22:00 uur. In de week dat je in de ochtenddienst werkt, werk je ook op zaterdagochtend. Hier staat uiteraard een toeslag tegenover, namelijk 40% bovenop je basisloon. Ook na 18:00 uur ontvang je een toeslag van 29%. Het basisloon ligt tussen de 11,88 EUR en 12,87 EUR bruto per uur. Op het moment dat je definitief een leidinggevende rol krijgt toebedeeld krijg je een loonsverhoging. Je start als uitzendkracht via ons bij de opdrachtgever. Indien jij blij bent met de opdrachtgever en zij met jou krijg je na 6 maanden een contract bij hen zelf.

Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor het wassen van de kratten van diverse supermarkten door het hele land. Het team in Amsterdam bestaat uit zo'n 25 man die verspreid over verschillende diensten werken. Ze zijn gevestigd nabij station Sloterdijk.

Zie jij jezelf bij ons aan de slag gaan? Reageer dan gelijk door op de sollicitatieknop te drukken!

Op het moment dat je bij ons solliciteert zullen wij jouw cv en motivatie bekijken. Zien wij een klik met onze opdrachtgever? Dan sturen wij jou een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek zal plaatsvinden op onze vestiging op de van Woustraat in Amsterdam of via een WhatsApp video gesprek.

Tijdens dit gesprek bespreken we jouw werkervaring en wensen voor een nieuwe uitdaging. Daarnaast geven wij wat extra informatie over de werkzaamheden en het bedrijf. Zien wij dan nog steeds een klik en ben jij ook enthousiast? Dan stellen wij je gelijk voor bij de opdrachtgever.

Is de opdrachtgever ook enthousiast over jouw cv? Dan zullen zij jou uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Zij willen natuurlijk ook graag beoordelen of de klik die wij hebben gezien terecht

is. Zijn jullie beide daarna net zo enthousiast als wij zijn? Dan zien we je graag nog één keer op onze vestiging om het papierwerk in orde te maken en om jou veel plezier te wensen met jouw nieuwe baan! 

Voor vragen en/of opmerkingen kun je ons altijd per telefoon 020-3058830 of per e-mail [email protected]


Functie-eisen

We zijn op zoek naar iemand die begint als heftruckchauffeur, maar laat zien dat hij/zij de ambitie en kunde heeft om een rol als meewerkend voorman op zich te nemen. Je bent iemand die stevig in zijn...
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in