Medior Planvoorbereider - Amsterdam

Amsterdam

Building Heroes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Be a hero

Voor een mooie speler uit Noord-Holland zoek ik een Medior Planvoorbereider. Als Planvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voortraject en de begrotingen en offertes. Daarbij voer je een nauwkeurige controle uit op uitvoerbaarheid en financiële haalbaarheid.

In het begin zal jij leiding geven aan het projectteam en werk je effectieve en gedetailleerde werkmethoden, werkplannen en werkinstructies uit. Ook verzorg jij de overdracht naar het uitvoeringsteam. Samen met de Projectleider, Werkvoorbereider en Calculator selecteer jij het beste bouwsysteem. Verder bestaat je takenpakket uit:

 • Het benoemen van risico's binnen het project en het inschakelen van eventuele (externe) deskundigen;
 • Het uitvoeren van inventariserende en voorbereidende werkzaamheden;
 • Het opstellen en bewaken van het projectmanagementplan inclusief doelstellingen en uitwerkingen t.a.v. voorbereidingsplanning, uitvoerings- en deelplanningen, werk- en uitvoeringsbegroting, uitvoeringsontwerp en risicomanagementplan;
 • Fungeren als aanspreekpunt en samenwerken met ketenpartners, overige onderaannemers en toeleveranciers.
 • Het opstellen en verzorgen van de inkoopvoorbereiding van contracten inclusief termijnregeling;
 • Coördinatie van tekeningenschema's en gegevensbehoefteschema's en het opstellen van processchema's met bijbehorende fasedocumenten.
Benefits

Verder biedt een rol als Medior Planvoorbereider:

 • Een uitdagende en afwisselende functie met veel doorgroeimogelijkheden;
 • Salaris op basis van ervaring;
 • UTA CAO & BPF bouwpensioen;
 • Ontwikkel je professioneel én persoonlijk door trainingen te volgen in Builders College: een stimulerend platform om jou nóg meer uit je carrière te laten halen.
Blauwdruk bedrijf

Zie jij jezelf al werken bij een ambitieuze onderneming waar binnen uiteenlopende specialisaties je gaat samenwerken aan top bouwprojecten? Dan ben je bij deze partij aan het goede adres! De verschillende projecten worden met een hecht team uitgevoerd, waar een informele, sterke en vooruitstrevende sfeer hangt. De week wordt steevast afgesloten met een gezellig borrel (en natuurlijk bitterballen!). 


Bouwstenen voor succes

Voor deze vacature ben ik op zoek naar een communicatieve en commercieel onderlegde Medior Planvoorbereider die beschikt over een sterk analytisch vermogen. Daarnaast:

 • Heb jij 3 tot 8 jaar werkervaring;
 • Beschikt je over hbo denk- en werkniveau;
 • Heb je een bouwkunde opleiding afgerond;
 • Ben je communicatief sterk en sta je stevig in je schoenen;
 • Heb je een sterk financieel inzicht;
 • Kom je graag in contact met mensen;
 • Ben je accuraat en oplossingsgericht.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Thuishonk voor de helden in bouw en infra

BUILDING HEROES is een stimulerend platform voor oprecht betrokken professionals met een sterke intrinsieke drive om zich ontwikkelen, en te willen werken met de beste mensen op de mooiste projecten. Binnen Building Heroes combineren wij onze expertise op het gebied van bemiddeling, werving en selectie, detachering, coaching, management skills, leadership development en executive search. Waardoor we dé katalysator kunnen zijn voor passies en prestaties, voor ontwikkeling, innovatie en plezier.

Dus als je een nieuwe baan zoekt in de bouw, vastgoed of infra, tijdelijk werk of juist een vast dienstverband, dan zijn wij de portal naar bijzonder leuke vacatures in de regio Noordwest Nederland, Zuidwest Nederland en Midden Nederland. En als je op zoek bent naar de beste specialisten, managers of directeuren op organisatie- of projectniveau van het moment in bouw en infra, dan heeft Building Heroes het elite corps bij uitstek voor het vinden van het juiste talent.

Omdat we als Building Heroes écht willen bijdragen aan de uitdagingen die bouwtalent ondervindt.

Voor jonge helden in bouw, infra en vastgoed is het een extra spannende tijd. Je weet immers nog niet hoe het is om te werken en wellicht lijkt jouw toekomstperspectief ineens onzeker.

De sector zal zich echter in een rap tempo blijven ontwikkelen. Bouwondernemingen have to keep up – dus investeren in talent is en blijft super belangrijk. Dat beseffen wij en onze klantpartners ons als geen ander. Dus roepen we de Construction Class of 2020 in het leven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider in Amsterdam