Recruiter - Amsterdam

Amsterdam

Work-on
 • Work-on493 vacatures
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
 • Bonusregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Vacaturebeschrijving:

Recruiter voor jong talent, dat is wat je bent. Wij noemen het alleen liever anders: talentcoach. Onze talentcoaches staan dagelijks in contact met mensen. Wij richten ons op studenten, starters en young professionals, jong talent dus. En het coachende aspect dan? Dat leggen we je graag uit. 

Work-on gaat graag een stapje verder. Wij helpen niet alleen de leukste en beste kandidaten aan een toffe baan maar wij blijven in contact. Persoonlijk is een van onze kernwaarden. Wij kennen onze klanten als de beste en weten precies waar zij naar op zoek zijn. Voor de kandidaten die bij ons komen geldt hetzelfde. Door een persoonlijk gesprek achterhalen wij waar zij goed in zijn, waar zij energie van halen en binnen wat voor organisatie zij het beste passen. Wij kijken vaak verder dan een cv en zijn een kei in het herkennen van talent. Daarom dus, talentcoach. 

Als talentcoach krijg je veel eigen verantwoordelijkheid. Iedere talentcoach is vast aanspreekpunt voor zijn of haar eigen klanten. Je onderhoudt de relatie en gaat samen met de key accountmanager op zoek naar kansen om de klanten steeds beter te ondersteunen qua personeel. Het is daarom belangrijk dat je een rijbewijs hebt want je gaat ook vaak genoeg langs! Om te bespreken hoe het met de medewerkers gaat, te evalueren over de samenwerking of om een nieuwe vacature uit te vragen. We zitten vaak bij de klant maar the magic happens echt op kantoor. 

Yes, op ons gloednieuwe kantoor is waar het gebeurt. Hier ben je aan het searchen naar de beste match. Nadat je de vacature hebt uitgevraagd ga je deze uitschrijven. Ons marketing team staat voor je klaar en gaat je alle tips geven die je nodig hebt. Natuurlijk komen er sollicitaties binnen maar ook echt actief op zoek gaan naar het juiste talent is belangrijk. Dit doe je bijvoorbeeld via LinkedIn of Indeed. Leuke kandidaat gesproken? Uitnodigen! In een persoonlijk gesprek bepaal jij of er een match is. Is de klant het hiermee eens? Mooi. Dan hebben wij onze taak weer volbracht!


Waar kom jij te werken?

Bij ons! Work-on telt inmiddels drie vestigingen. In Tilburg, Utrecht en Amsterdam. Het Amsterdamse kantoor zit middenin een verhuizing dus wanneer jij start kom je terecht op ons gloednieuwe kantoor vlakbij het Amstelstation. Goed te bereiken met het openbaar vervoer of met de fiets. Op deze vestiging zitten wij ondertussen met 5 talentcoaches en onze manager. 

Work-on is een bemiddelingsbureau voor studenten, starters en young professionals in de zakelijke dienstverlening. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen blij te maken met een leuke baan! Dit doen wij vol enthousiasme. Ons team is doelgericht en gefocust. We zijn daarom ook echt op zoek naar iemand die ons team nóg meer body kan geven. Aan het einde van het kwartaal willen wij ons succes samen met jou vieren!

Het team waarin je komt te werken is eerlijk, direct en (vinden wij zelf) heel erg grappig. De vrijdagmiddagborrels worden netjes uitgespeeld en eindigen soms in de stad. Onderling zijn wij informeel maar wij weten allemaal hoe er op professioneel niveau gecommuniceerd moet worden. Feedback geven is voor ons geen probleem omdat je samen veel verder komt dan alleen!

Dus, wij zijn er helemaal klaar voor om jou te introduceren tijdens de jaarlijkse wintersport in maart. Jij ook?


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je komt aan op kantoor tussen 08.30 en 09.00 uur. Bij binnenkomst start je jouw computer op en pakt wat te drinken. Stipt om 09.01 start de daily en de prioriteiten van de dag worden doorgenomen. Daarna ga je:

 • searchen! Kandidaten zoeken die passen bij de functies die je open hebt staan. Via verschillende kanalen pluk je de profielen van het internet af en je geeft iedereen een belletje;
 • spreek je iemand? Dan volgt er een telefonische intake. Door gerichte vragen te stellen weet je of  je iemand kan uitnodigen op gesprek;
 • de bel gaat en je kandidaat is er. Je bereid je voor door middel van het cv en voert een gesprek. Hierna weet jij of dit de juiste match is;
 • om 12.30 komt de lekkerste lunch op tafel. Work-onners van heinde en verre (lees: Utrecht en Tilburg) om hier mee te lunchen;
 • na de lunch volgt er een time-out. Hierin bespreken jullie of de doelen al zijn behaald of dat er vastlopers zijn;
 • in de middag werk je wat administratie weg. Er komt ook nog een kandidaat langs om een contract te tekenen. Lekker druk dus;
 • je wordt gebeld door je klant dat zij een nieuwe vacature willen uitzetten. Je plant de afspraak in en noteert alvast waar het over gaat.

Onze dagen vliegen voorbij. Er komen veel ad-hoc werkzaamheden bij kijken en we hebben veel contact met uitzendkrachten en klanten. Het goed kunnen bepalen van je prioriteiten is dus van belang!


Herken jij jezelf hierin?

Waarschijnlijk heb jij geen opleiding tot recruiter gevolgd. Misschien heb je er zelfs nog nooit aan gedacht om recruiter te worden. Maar waar moet je dan in ieder geval aan voldoen?

 • jij bent een mensen-mens. Iemand met een natuurlijke nieuwsgierigheid naar de persoon tegenover je. Jij luistert liever dan dat je praat maar weet wel wanneer je in moet springen;
 • jij vindt het ook leuk om commercieel te denken. Plannen verzinnen om te groeien en beter te worden. Doelen zorgen bij jou voor motivatie;
 • jij hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een zakelijke omgeving. Kortom; jij weet inmiddels hoe het werkende leven in elkaar zit;
 • het bewijs van je hbo werk- en denkniveau hangt op de muur van je kamer;
 • je bent op zoek naar een uitdaging voor langere tijd en zou jezelf graag binnen een groeiende organisatie ontwikkelen. 
 • je bent fulltime beschikbaar en in het bezit van je rijbewijs.
Wat krijg je ervoor terug?

Wanneer je bij ons start als recruiter zijn de mogelijkheden oneindig. Er is een mooi ontwikkeltraject waarin je echt kan werken naar wat jij leuk vindt! Daarnaast krijg jij:

 • een salaris tussen de €2.200,- – €2.500,- op basis van ervaring;
 • 29 vakantiedagen per jaar;
 • een fijne bonusregeling;
 • mee op onze jaarlijkse wintersport en nog meer leuke activiteiten waar je aan kan deelnemen;
 • voldoende trainingen en een mooi traject zodat je kan doorgroeien!

Mocht je naar aanleiding van deze functie nog vragen hebben dan sta ik voor je klaar om deze te beantwoorden. Je kan mij bereiken op via [email protected] of bel naar 020 - 716 38 53. Want wie kan jou nou beter informeren dan jouw aankomende collega? 

REF:WOR21

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 2.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Work-on studentenuitzendbureau is opgericht op een studentenkamer door twee studenten, Roderic en Frank. Roderic en Frank zaten toen nog op een zolderkamer in Utrecht. Met een uitgesproken mening over hoe er werd omgesprongen met jong talent zijn ze aan de slag gegaan. Studenten kunnen immers veel meer dan alleen bedienen!

Uitgegroeid tot volwaardig HR-Partner
Door de jaren heen zijn we enorm gegroeid. Niet alleen in personeelsaantal maar, voornamelijk, in kennis en ervaring. Waar Work-on in 1999 nog stond voor studenten uitzendbureau is dat vandaag de dag allang niet meer zo. Wij zijn, en worden gezien als, een volwaardige HR-Partner. En daar zijn we trots op!

Twintig jaar ervaring
In twintig jaar maak je een hoop mee. Van een stressvolle situatie waarbij je vandaag een geschikte kandidaat nodig hebt tot dat ontzettend lastige functieprofiel waar de juiste persoon niet voor lijkt te bestaan; we've been there. De opgedane ervaring is ontzettend waardevol voor toekomstige uitdagingen. Hoe lastig je probleem ook is wij kunnen je (bijna) altijd helpen. Wij zetten onze kennis en kunde graag voor je in!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Recruiter in Amsterdam