Ochtendwerk: magazijnmedewerker bij DHL Express op Schiphol - Amsterdam

Amsterdam

YoungCapital
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?

Een betere vraag is: wat ga je niet doen? Als magazijnmedewerker op Schiphol is het DHL-magazijn jouw werkterrein. Als logistiek medewerker op Schiphol los je containers, voer je pakketten op, scan je de pakketten en verplaats je de containers binnen het warehouse. ‘s Ochtends, als alle pakketten binnenstromen. Zodat de klanten in no-time hun bestellingen in huis hebben.

Jij werkt nauwkeurig één voor één de zendingen weg. De kleinste pakketten ontsnappen jouw blik niet. Maar ook de grotere dozen neem jij voor je rekening. Het is dus belangrijk dat je fysiek tiptop in orde bent, want sommige pakketten zijn behoorlijk zwaar. Een betere workout aan het begin van de dag kun je je niet wensen.

Werkdagen en -tijden

Als magazijnmedewerker op Schiphol werk je 12 tot 20 uur per week, verspreid over minimaal vier ochtenden. Deze uren maak je van maandag tot en met vrijdag, tussen 06.15 tot 09.15 uur. 

Daarnaast bied DHL een dienst aan waarbij je een uur langer doorwerkt. Namelijk van 06.15 tot 10.15 uur. Het laatste uur ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding voor inkomende en uitgaande vrachtwagens. 

De loods is open van maandag tot en met vrijdag en je werkt minimaal vier ochtenden in de week. Belangrijk is dat je in ieder geval op maandag en vrijdag kunt werken.

Salaris

Het salaris vanaf 21 jaar ligt op €11,68. 

BONUS

Een bonus, wie wil dat nou niet!? Omdat we iedereen graag willen belonen voor het werken bij DHL, krijg je een loyaliteitsbonus voor elke periode die je blijft werken bij DHL. Voorwaarde is dat je minimaal 10 uur per week werkt. De bonus is als volgt opgebouwd:

 • Vier weken in dienst bij DHL: €125,-
 • Acht weken in dienst bij DHL: €125,-
 • Twaalf weken in dienst bij DHL: €250,-

Dus, klinkt dit als jouw volgende avontuur? Solliciteer dan direct op de vacature.

Let op: voor deze functie moet je een Verklaring Geen Bezwaar aanvragen, er kan 2-4 weken overheen gaan tot je officieel mag starten.


Wat wij bieden
 • Een bijbaan als magazijnmedewerker bij DHL op Schiphol;
 • ’s Ochtends werken, de rest van de dag voor jezelf;
 • Een bruto-uurloon van € 11,68 bij 21 jaar en ouder;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Kans op overname door DHL na 6 maanden;
 • Leuke collega’s en werkervaring bij een internationaal bedrijf.
Wat wij vragen:
 • Er is geen minimale opleiding vereist.
 • Je hebt minimaal mbo-werk- en -denkniveau.
 • Je kan 06.15 uur bij DHL aanwezig zijn;
 • Je bent minimaal 4 ochtenden in de week beschikbaar;
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Bedrijfsomschrijving YoungCapital staat voor jong talent: het kapitaal van elke organisatie die voorop wil blijven lopen. Jonge talenten zijn de aanjagers van de vernieuwing in het bedrijfsleven. Vernieuwing die onmisbaar is voor een grotere concurrentiekracht en een betere toekomst. Daarom helpen wij jonge talenten hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Zo helpen we u vernieuwen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Amsterdam