Word fulltime orderpicker bij Crisp in Amsterdam

Amsterdam

YoungCapital
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?


Wat ga je doen?

Als orderpicker bij Crisp in Amsterdam ben jij verantwoordelijk voor het verzamelen en zorgvuldig inpakken van alle bestellingen. Komt er een nieuwe order binnen? Dit is jouw startsein. Je pakt een kar gevuld met boxen en tasjes en loopt vervolgens de schappen langs met je handscanner op zoek naar de juiste producten. Betaald boodschappen doen dus!

Je komt te werken in een jong en enthousiast team. Crisp is nog zo nieuw dat er volop mogelijkheden zijn om door te groeien. Doe je het goed? Dan kan jij straks misschien doorgroeien als de nieuwe teamleider. 

Je werkt nauwkeurig, bent betrouwbaar en enthousiast. Het is voor jou geen probleem om zelfstandig of in een teamverband te werken. Crisp heeft alleen veel versproducten, waardoor er ook diensten in de koelcel zijn, hierdoor is het belangrijk dat je goed tegen kou kan!

Ben jij fysiek in goede conditie en ben je niet vies van hard werken? Dan is dit de perfecte baan voor jou!


Minimaal 3 dagen beschikbaar

Je kunt zoveel werken als dat jij wilt, met het minimale van 3 dagen, waarvan 1 dag in het weekend. Kun je meer werken? Heel graag zelfs. Er zijn zowel ochtend, middag als avonddiensten. 


Salaris

Je verdient een goed salaris, namelijk €11,74 bruto per uur. Daarbij komt nog vakantiegeld en -dagen. Dus hoe meer je werkt, hoe hoger je salaris!


Wat wij bieden
  • Een bruto uurloon van €11,74;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Crisp;
  • Werken in een jong en enthousiast team;
  • Vakantiegeld en -dagen;
  • Een flexibel rooster waar jij zelf bepaalt wanneer en hoeveel je werkt.
Wat wij vragen:
  • Minimaal middelbare school werk- en denkniveau;
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed werken;
  • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je hebt al enige ervaring als magazijnmedewerker of orderpicker;
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 11,74 p/u
Bedrijfsomschrijving YoungCapital staat voor jong talent: het kapitaal van elke organisatie die voorop wil blijven lopen. Jonge talenten zijn de aanjagers van de vernieuwing in het bedrijfsleven. Vernieuwing die onmisbaar is voor een grotere concurrentiekracht en een betere toekomst. Daarom helpen wij jonge talenten hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Zo helpen we u vernieuwen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Orderpicker in Amsterdam