Losser & pakketsorteerder (M/V) - Amsterdam

Amsterdam

Werkis / verder met werk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij een ochtend mens en graag fysiek bezig? Dan is de functie van losser in combinatie met pakketsorteerder iets voor jou.

Als losser los je inkomende vrachten met een flexibele lopende band. De pakketen uit de vrachtwagens leg je op de lopende band en worden vervolgens in het verdere logistieke proces opgenomen. Bij sommige vrachten scan je ook de pakketen ter registratie. Ter afwisseling van je functie werk je ook geregeld als sorteerder. Hierbij kijk je op basis van postcodes welke richting een pakket verder aflegt. Hiervoor zijn twee richtingen mogelijk.


Gevraagd wordt
  • Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.
  • Een ochtendmens!
Geboden wordt
  • Werken in de ochtend, overdag vrij;
  • Nederlands of Engels;
  • Uren/dagen in overleg;
  • Salaris tussen de €11,80 en €15 bruto per uur
  • Startbonus van €100 per maand.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 11,80 - € 15,00 p/u
Bedrijfsomschrijving Verder met werk is onze missie. Onze core business is het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. We vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de mooiste banen voor onze kandidaten. Daarnaast bieden we ook de diensten loopbaancoaching, casemanagement en Inhouse Service aan.

Ontwikkeling en groei
Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega's. We gaan nog een stap verder in het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van Werkis / build your dream en de Werkis Academy. In het licht van onze doelstelling ‘het ontwikkelen van mensen' vinden we het logisch om de ondernemersgeest te stimuleren. We denken verder dan de carrière binnen Werkis.

Werkis kiest bewust voor jouw toekomst, welke keuze maak jij?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Lader/Losser in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures