+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Accountmanager New Business (B2B) FT Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Smart Talent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Heb jij minimaal 3 jaar ervaring als accountmanager in de buitendienst? Ga ja iedere dag weer vol energie en een vrolijke lach op zoek naar nieuwe klanten? Word je helemaal wild van grote beeldschermen voor o.a. presentaties? Heb je affiniteit met ICT en Audiovisuele apparatuur? Ontdek deze vacature bij een super Hip en Tof bedrijf in de wereld van AV!

Voor wie ga je aan de slag?

Wat is de droom van jouw toekomstige werkgever?

Het antwoord is verbinden. Onze opdrachtgever verbindt mensen en organisaties door middel van duurzame en intelligente AV oplossingen. Zij levert als totaalleverancier van presentatiemiddelen alles op audiovisueel gebied, zoals beamers, smartboards, projectieschermen, touchscreens, audio en narrow casting. Ze richten leslokalen, presentatieruimtes, collegezalen, aula’s, vergaderruimten, kantines en kerkzalen in waar beeld, geluid en informatievoorziening optimaal op elkaar moeten zijn afgestemd. Al bijna 15 jaar zijn ze actief in de markt en ze hanteren de volgende uitgangspunten bij het werk: betrouwbaar en eerlijk advies, persoonlijke benadering, kwaliteitsproducten, uitstekende service en vakkundige montage. Met meer dan 100 medewerkers en kantoren in Nederland, België en Zweden streven zij iedere dag naar de beste oplossing voor hun klanten om nog effectiever en prettiger te kunnen werken.

Werken bij onze opdrachtgever betekent samenwerken in een dynamische omgeving met enthousiaste, professionele collega’s. Doortastend optreden en meedenken wordt gewaardeerd.

Je droombaan?

In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor het informeren van bestaande relaties en het zelfstandig binnenhalen van nieuwe klanten/projecten op het gebied van educatie. De focus ligt 100% op deze dienst en hierbij kunnen de bijbehorende oplossingen verkocht worden zoals de Prowise Chromebooks en/of Touchscreens. Je benadert prospects en bent in staat op het juiste niveau binnen te komen. Je bent vervolgens vanuit jouw kennis en enthousiasme een goede gesprekspartner. Je bent goed in staat de behoeften te achterhalen en kunt klanten goed adviseren.

Een zelfstandige, ondernemende accountmanager met IT/AV kennis en ervaring of affiniteit met online leeromgeving. In deze functie ligt de primaire focus op New Business. Zodra jij nieuwe klanten hebt binnengehaald, blijf je ze ook beheren. Dus er zal een andere verdeling in jouw functie gaan ontstaan waarbij (als jij succesvol bent) de focus steeds meer op relatiebeheer komt te liggen.

We zien graag ‘ondernemers in loondienst’ met een gezonde drive en oog voor de markt. Je hebt een commerciële instelling, bent oplossings- en resultaatgericht en doet er alles aan om jouw klant te ontzorgen.

Wat zijn de vereisten en waar ligt jouw talent?
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt een talent voor adviseren van klanten en begeleiden van projecten.
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de functie van Accountmanager in een B2B omgeving.
  • Je hebt affiniteit met IT & Audiovisuele producten en online leeromgevingen.
  • Je vindt zowel new business/verkoop als relatiebeheer leuk en bent hier ook goed in.
  • Je bent ondernemend, proactief, neemt initiatieven, servicegericht, commercieel, nauwkeurig en komt je afspraken na.
  • Daarnaast heb je uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden en ben je oplossings- en resultaatgericht.
  • Je bent enthousiast en een gepassioneerde adviseur.
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de Randstad of in het midden van het land.
Wat krijg je hiervoor terug?

Een zelfstandige en verantwoordelijke functie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling; een team van enthousiaste, gedreven collega’s waar collegiale ondersteuning en een informele manier van werken belangrijk zijn; een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto, laptop en telefoon. En een prachtig mooi & hip kantoor!



Bedrijfsomschrijving

Wat is de droom van jouw toekomstige werkgever?Het antwoord is verbinden. Onze opdrachtgever verbindt mensen en organisaties door middel van duurzame en intelligente AV oplossingen. Zij levert als totaalleverancier van presentatiemiddelen alles op audiovisueel gebied, zoals beamers, smartboards, projectieschermen, touchscreens, audio en narrow casting. Ze richten leslokalen, presentatieruimtes, collegezalen, aula’s, vergaderruimten, kantines en kerkzalen in waar beeld, geluid en informatievoorziening optimaal op elkaar moeten zijn afgestemd. Al bijna 15 jaar zijn ze actief in de markt en ze hanteren de volgende uitgangspunten bij het werk: betrouwbaar en eerlijk advies, persoonlijke benadering, kwaliteitsproducten, uitstekende service en vakkundige montage. Met meer dan 100 medewerkers en kantoren in Nederland, België en Zweden streven zij iedere dag naar de beste oplossing voor hun klanten om nog effectiever en prettiger te kunnen werken.Werken bij onze opdrachtgever betekent samenwerken in een dynamische omgeving met enthousiaste, professionele collega’s. Doortastend optreden en meedenken wordt gewaardeerd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in