Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Annen.
6 dagen geleden geplaatst • 7x bekeken

Onderhoudsschilder

Annen
Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

Faber
  • Gecontroleerde werkgever
  • 564 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • € 3.450 p/m
  • Fulltime
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Auto (B)

Vacatureomschrijving

Wat jij gaat doen
Ben jij een schilder die secuur werkt en wil jij graag allround inzetbaar zijn op diverse projecten? Bij Faber Personeel kan dat! Wij bieden jou werkzekerheid, en dat het hele jaar door! Wintertijd kennen wij niet. Wil jij gewaardeerd worden voor het werk wat je aflevert, daarvoor beloond worden en jaarrond aan de slag kunnen? Dan zit je goed bij Faber Personeel! Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een schilder die allround inzetbaar is. Het werk zal plaatsvinden in de kop van Drenthe. In deze functie houd jij je bezig met verschillende werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het onderhoudswerk aan de binnen- en buitenkant van een bedrijfspand, maar denk vooral ook aan monumentale panden waarbij jij verantwoordelijk bent voor de restauratie- en renovatie van de buitengevel. Daarnaast komt het voor dat je ook wel eens een behangetje plakt of je vervangt de beglazing van een particuliere woning. Kortom; alle soorten werkzaamheden komen voor. Leuk en divers!

Functie-eisen

Ben jij de kandidaat
Voor deze functie van schilder ben jij al enige jaren werkzaam in de branche, gezien het om een zelfstandige en allround functie gaat. Bij voorkeur heb jij minimaal 5 jaar ervaring in het vak. Heb jij heel veel ervaring als schilder, maar heb je bijvoorbeeld geen ervaring in glaszetten? Geen probleem! Ook dan nodigen wij jou uit om te solliciteren. Jij bent in het bezit van een rijbewijs, zodat je zelfstandig op pad gestuurd kan worden naar een project. Geen eigen vervoer? Faber Personeel kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden!

Aanbod

Wat wij bieden
In de functie van allround schilder bieden wij jou een salaris vanaf €2.750,- op basis van 5 jaar ervaring. Heb jij meer ervaring, dan kan jouw salaris oplopen tot maximaal €3.450,- bruto per maand! Bij Faber Personeel bieden wij jou een vaste plek voor een langere tijd, dat is waar wij voor staan! Het eerste contract wat jij van ons krijgt, is een flexibel contract, maar op termijn maak jij kans op een vaste aanstelling bij Faber Personeel. Ben jij tevreden met ons en wij met jou, dan printen we het contract alvast uit! 

Bij Faber Personeel heb jij de keuze bij welk pensioenfonds je aangesloten wilt zijn. Hierbij kun je kiezen uit het BPF Schilders pensioen of het Stipp pensioen. Jij geeft het aan en wij regelen het voor jou! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij op je plek zit, nu, maar ook over 5 jaar. Daarom biedt Faber Personeel jou de mogelijkheid om jaarlijks diverse trainingen te volgen. Hierbij kun je denken aan een houtrotcursus of een kitcursus, maar misschien vind je het juist wel leuk om kleine timmerwerkzaamheden te leren, zodat je nog allrounder wordt. Het is allemaal mogelijk!

Wist je dat je kunt sparen voor weekendjes weg, leuke cadeaus en gereedschappen? Nu wel! Per gewerkt uur bouw jij spaarpunten op die jij op elk gewenst moment kunt inzetten. Tot slot, organiseren wij ieder jaar een gezellig barbecue en borrel met de hele Faber familie! Leuk en gezellig! Wat wil je nog meer?

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Meer vacatures op Werkzoeken.nl

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in