+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Teamleider Speciaal Onderwijs Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

BMC

 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
BMC

Gevraagd

 • 32 uur
 • HBO of hoger
 • Medior

Aanbod

 • Vast contract
 • 6.665 p/m
 • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Als teamleider speciaal onderwijs vervul je een leidinggevende rol met de focus op het primaire proces en inhoudelijk leiderschap. Je vormt met de directeur het MT en jullie zijn samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de school.

Je bent mede verantwoordelijk voor het onderwijsaanbod en de leerlingenzorg. Als teamleider zet je je in om de kwaliteit van het onderwijs binnen de school te verbeteren. Met oog voor de behoefte van de individuele teamleden creëer je een stimulerende omgeving waarin iedereen effectief kan samenwerken en groeien. Je zet professionals in hun kracht en je bent zichtbaar in de school. Daarnaast initieer je nieuwe ontwikkelingen, zie je kansen en ben je besluitvaardig. Je behartigt de belangen van leerlingen, ouders en het team.

Wat is nog meer belangrijk om te weten?

 • Samen met de intern begeleider, gedragswetenschapper en maatschappelijk werker vorm je de ‘commissie voor de begeleiding’, waarin jij de rol van voorzitter vervult.
 • De school is volop in ontwikkeling; samen met de directeur, de teamleider, de leerkrachten en ondersteuners wordt gezocht naar een optimale kwaliteit en samenwerking.


Gevraagd

Je bent een echte verbinder die helder en transparant communiceert  Je hebt ervaring in een leidinggevende rol en met projectmatig werken. Je bent bekend met de specifieke behoefte van de doelgroep.

Wat vraagt deze functie nog meer van je?

 • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op hbo- of wo-niveau.
 • Bij voorkeur heb je werkervaring in het speciaal onderwijs.
 • Je weet de rust te bewaren, hebt gevoel voor humor en toont daadkracht.
 • Je bent een coachende leider die het team faciliteert en begeleidt.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Je gaat aan de slag op een school die volop in beweging is met zeer betrokken medewerkers die het welzijn van het kind op de eerste plaats hebben staan. Je weet samen het verschil te maken.

En wat krijg je nog meer?

 • Een jaarcontract voor 32 uur met de intentie dit na een jaar om te zetten in een vast contract.
 • Een salaris van maximaal € 6.665 bruto per maand (CAO PO schaal A12).
 • Je professionele ontwikkeling krijgt alle ruimte (denk aan opleidingsprogramma’s en carrière stappen). 
 • Je ontvangt daarnaast 10,5 weken vakantie per jaar, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een extra eindejaarsuitkering.


Uren

32 uur
32

Bedrijfsomschrijving

Het Hofpark is onderdeel van De Onderwijsspecialisten; een organisatie met ambitie. We werken samen aan goed en inclusief onderwijs voor onze leerlingen en werken volgens de principes van Anders Vasthouden.  Het Hofpark bestaat uit 108 leerlingen tussen de 4 en 13 jaar, 9 groepen van elk maximaal 12 leerlingen, 40 medewerkers, 1 talentenlab, 1 kooklokaal en 2 gymzalen. Daarnaast heeft deze school een schakelklas en een plusklas. Op deze school willen we leerlingen het beste uit zichzelf laten halen. We bieden een veilige plek voor leren en ontwikkelen. Plezier, veiligheid, respect en zelfstandigheid staan voorop. Iedere leerling heeft zijn eigen talenten en mogelijkheden. Die geven we graag alle ruimte. We betrekken onze leerlingen bij hun eigen leerproces. We luisteren naar ze en zoeken samen naar creatieve oplossingen. Zo groeit hun zelfvertrouwen en zijn ze écht trots op zichzelf. Ouders zijn ervaringsdeskundigen in de opvoeding en ontwikkeling van hun kind. Daarmee zijn ouders voor ons een belangrijke informatiebron.Je krijgt een dienstverband bij De Onderwijsspecialisten, een stichting van scholen in het speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs en speciaal voortgezet onderwijs. Bij De Onderwijsspecialisten werken ongeveer 1.800 medewerkers op 30 scholen voor ruim 4.500 leerlingen tussen de 4 en 20 jaar die extra ondersteuning nodig hebben. Klik hier voor meer informatie.De werving en selectie voor deze vacature wordt uitgevoerd door BMC. Ben je enthousiast of heb je nog vragen? Wilma Koopman ([email protected]) of Hilde Weerts ([email protected] / tel 06 - 46 03 40 76), vertelt je graag meer!Het eerste gesprek is met Hilde Weerts (consultant van BMC). De vervolggesprekken zijn met de directeur en collega’s uit het team van Het Hofpark in Apeldoorn.Wacht niet te lang met reageren, wij gaan gedurende de looptijd van de vacature in gesprek met mogelijke geschikte kandidaten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in