Schoonmaker / Schoonmaakster (M/V) - Apeldoorn

Apeldoorn

Werkis / verder met werk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Geniet jij ook zo van een schoon en opgeruimd huis? Jij kan van die hobby je werk maken. Wij zijn op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster die niet vies is van hard werken. Je gaat werken op een locatie in Harderwijk. Je hoeft het niet alleen te doen, je gaat samen met een collega werken. Samen ben je er dan verantwoordelijk voor dat de ruimte spik en span afgeleverd wordt. Omdat het een parttime functie is, heb je ook nog genoeg tijd voor anderen dingen.

Op dit moment staan er drie verschillende opties open:

Maandag t/m zondag van 08:00 – 09:15 uur

Maandag t/m vrijdag van 21:30 – 23:00 uur

Maandag t/m vrijdag van 07:00 – ongeveer 10:00 uur

Ben jij beschikbaar op één van de bovengenoemde tijden? Wacht dan niet langer en solliciteer direct. Dit kan door op de groene button te klikken! Je mag ook altijd bellen of appen als je vragen hebt.


Gevraagd wordt
  • Nederlands spreken
  • Beschikbaar op één van de bovengenoemde tijden
Geboden wordt
  • Een parttime baan met stabiele werktijden
  • Een salaris van 11,44 euro per uur
  • Samenwerken met fijne collega’s

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 11,44 p/u
Bedrijfsomschrijving Verder met werk is onze missie. Onze core business is het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. We vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de mooiste banen voor onze kandidaten. Daarnaast bieden we ook de diensten loopbaancoaching, casemanagement en Inhouse Service aan.

Ontwikkeling en groei
Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega's. We gaan nog een stap verder in het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van Werkis / build your dream en de Werkis Academy. In het licht van onze doelstelling ‘het ontwikkelen van mensen' vinden we het logisch om de ondernemersgeest te stimuleren. We denken verder dan de carrière binnen Werkis.

Werkis kiest bewust voor jouw toekomst, welke keuze maak jij?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schoonmaker in Apeldoorn