Bouwkundig Tekenaar/Modelleur regio Apeldoorn

Apeldoorn

Building Heroes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Be a hero

Als Bouwkundig Tekenaar/ Modelleur draag je bij aan de realisatie van een gebouw met de juiste conditionering en het verder opzetten van de Bouwkundige afdeling. Binnen de rol van Bouwkundig Tekenaar/ Modelleur ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van bouwkundige projecten, maar ook het leiden van het project in jouw vakdomein. Als Bouwkundig Tekenaar/ Modelleur haal je alle informatie op die je nodig hebt voor het maken en controleren van ontwerptekeningen, maar ook voor het 3D model. Binnen de functie van Bouwkundig Tekenaar/ Modelleur heb je veel contact met externen en heb je een belangrijke functie in overleggen. Je komt terecht in een team vol hardwerkende collega's, waar altijd ruimte is voor verbetering én een goed gesprek. 


Benefits

Als Bouwkundig Tekenaar/ Modelleur krijg jij

  • Een goed salaris dat in lijn staat met je leeftijd en ervaring;
  • Alle ruimte om je te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel gebied;
  • Een gezellige werkomgeving met betrokken collega's;
  • Fijne extra's als pensioensregeling, reiskostenvergoeding, winstuitkering en flexibiliteit in arbeidstijden;
  • Een go to mentor, die te allen tijde betrokken is bij jouw ontwikkeling en inwerkperiode.
Blauwdruk bedrijf

Onze opdrachtgever is een financieel gezonde organisatie dat zich specialiseert in Engineering. Dit bedrijf houdt zich bezig met de levensmiddelenindustrie en ontwerpt codes en standaarden op het gebied van hygiëne en kwaliteit. Organisaties komen bij deze opdrachtgever met al hun Engineering vraagstukken, met name op het gebied van packaging engineering, hygiënisch design, digital design en projectmanagement. Als Bouwkundig Tekenaar/ Modelleur kom je terecht bij een platte, informele organisatie waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.


Bouwstenen voor succes

Als Bouwkundig Tekenaar/ Modelleur verwachten wij

  • Tenminste hbo werk- en denkniveau met een afgeronde bouwkundige opleiding;
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van belangrijke programma's als Revit, AutoCad en het Office pakket;
  • Dat je enthousiast bent over wat je doet en dit enthousiasme ook kan overbrengen op samenwerkingspartners;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Thuishonk voor de helden in bouw en infra

BUILDING HEROES is een stimulerend platform voor oprecht betrokken professionals met een sterke intrinsieke drive om zich ontwikkelen, en te willen werken met de beste mensen op de mooiste projecten. Binnen Building Heroes combineren wij onze expertise op het gebied van bemiddeling, werving en selectie, detachering, coaching, management skills, leadership development en executive search. Waardoor we dé katalysator kunnen zijn voor passies en prestaties, voor ontwikkeling, innovatie en plezier.

Dus als je een nieuwe baan zoekt in de bouw, vastgoed of infra, tijdelijk werk of juist een vast dienstverband, dan zijn wij de portal naar bijzonder leuke vacatures in de regio Noordwest Nederland, Zuidwest Nederland en Midden Nederland. En als je op zoek bent naar de beste specialisten, managers of directeuren op organisatie- of projectniveau van het moment in bouw en infra, dan heeft Building Heroes het elite corps bij uitstek voor het vinden van het juiste talent.

Omdat we als Building Heroes écht willen bijdragen aan de uitdagingen die bouwtalent ondervindt.

Voor jonge helden in bouw, infra en vastgoed is het een extra spannende tijd. Je weet immers nog niet hoe het is om te werken en wellicht lijkt jouw toekomstperspectief ineens onzeker.

De sector zal zich echter in een rap tempo blijven ontwikkelen. Bouwondernemingen have to keep up – dus investeren in talent is en blijft super belangrijk. Dat beseffen wij en onze klantpartners ons als geen ander. Dus roepen we de Construction Class of 2020 in het leven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!