Verzorgende 3 IG, Apeldoorn

Apeldoorn

Zorgwerk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Heb jij hart voor de zorg en zoek je een uitdagende en afwisselende baan als Verzorgende IG, als medewerker in loondienst of als zzp'er? Hou je van flexibiliteit, maar wil je toch verantwoordelijk en inhoudelijk werk verrichten? Lees dan verder en schrijf jezelf online in bij Zorgwerk.

Voor Atlant zijn wij op zoek naar een Verzorgende die het leuk vindt om tot het einde van het jaar zich te binden aan de locatie Koningin Wilhelmina. Woonzorgcentrum Koningin Wilhelmina ligt in de Apeldoornse wijk Anklaar. Midden in de levendige woonwijk, tegenover het vernieuwde winkelcentrum Anklaar. Wonen in Koningin Wilhelmina is heerlijk wonen in een prachtig nieuw gebouw, voorzien van alle gemakken en afgestemd op de behoeften van de bewoners. Het nieuwe Koningin Wilhelmina biedt plaats aan 76 bewoners. Er kunnen ouderen wonen met zorgvragen die sterk verschillen. Het zorgaanbod is hierop aangepast. Er wonen senioren die door ouderdom veel verzorging en extra begeleiding nodig hebben omdat ze steeds minder zelf kunnen, door -lichamelijke- beperkingen bijvoorbeeld beperkt mobiel of rolstoelafhankelijk. Ook ouderen met een lichte vorm van dementie of ouderen met een zwaardere vorm van dementie die daardoor een beschermde omgeving nodig hebben kunnen terecht in het nieuwe Koningin Wilhelmina. Wil jij graag bij Atlant aan de slag? Reageer dan snel!

lees meer

Gestelde eisen » Diploma Verzorgende IG (niveau 3) of vergelijkbaar.
» Je bent bereid om een Verklaring Omtrent het Gedrag aan te vragen (voor medewerkers in loondienst vergoeden wij de kosten ná je eerste dienst).
» Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
» Je bent enthousiast om bij één of meerdere opdrachtgevers van Zorgwerk aan het werk te gaan.
» Je bent communicatief vaardig.
» Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift. » Je hebt een cliëntgerichte en gastvrije instelling.
» Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
» Je hebt signalerend en probleemoplossend vermogen.
» Je bent zeer betrouwbaar, de opdrachtgevers kunnen op jou rekenen.
» Je komt representatief over voor de zorg, qua kledingkeuze en gedrag.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Extra informatie » Je kan deze opdracht doen in loondienst bij Zorgwerk.

» Goed salaris in loondienst.

» Afwisseling: werk wekelijks bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse sectoren.

» Alle vrijheid: jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

» Geweldige community: vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor.

» Innovatieve organisatie: je regelt alles met de app die wél werkt.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Atlant staat voor wonen, zorg en welzijn. Zij bieden zorg in negen Atlanthuizen, maar ook bij ouderen thuis. Atlant Zorg Thuis en Kruisvereniging Zorgsaam helpen mensen zolang mogelijk thuis te laten wonen. Ook is specialistische zorg beschikbaar bij Atlant. Atlant is gespecialiseerd in de juiste (verpleeghuis)zorg aan patiënten met Korsakov, Huntington, dementie of CPV (Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg).

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Verzorgende IG in Apeldoorn