Medewerker slacht - Apeldoorn

Apeldoorn

Euro Planit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Zonder jou ligt er geen vlees bij de mensen op bord! Jij zorgt ervoor dat de dieren op een diervriendelijke wijze geslacht worden om vervolgens het productieproces in te gaan. Dit alles van maandag t/m vrijdag in een verschoven dagdienst.Dit ga je doen

Als Medewerker Slacht ben jij verantwoordelijk voor het dierenwelzijn van de dieren die bij jullie binnen komen. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de dieren tot rust komen na hun reis en vanuit hier rustig naar de volgende stap van het proces worden begeleid. Hier zorg jij voor de juiste afhankelijk van het slachtproces volgens de laatste richtlijnen.
Je rouleert samen met jouw collega’s diverse taken zoals;

 • Dieren lossen en naar de rust stal begeleiden;
 • Dieren begeleiden vanuit deze stal naar de bedwelmbox;
 • Het slachten volgens te laatste richtlijnen;
 • Contact houden met collega’s verder in het proces en de chauffeurs.
Over ons

Je komt te werken in een slachterij in Apeldoorn. Het heeft een modern machinepark en er worden exclusieve stukken vlees geproduceerd die wereldwijd worden verkocht. Kwaliteit staat hierbij in een hoog vaandel.

Wat bieden wij?
 • Interne opleiding voor deze functie;
 • De mogelijkheid tot het volgen van aanvullende cursussen;
 • Werk in een klein team binnen een informele werkomgeving;
 • Fulltime werk in dagdiensten;
 • Salaris €11.56 per uur.
Meer informatie

Is dit de functie voor jou? Solliciteer dan direct via onderstaand button, [email protected] of bel naar 055 356 2295 voor meer informatie.

lees meer

Gestelde eisen
 • Jij vindt het niet erg om vroeg te starten;
 • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal;
 • Het certificaat dierenwelzijn is zeer gewenst;
 • En bent fysiek in een goede conditie.
Salarisinformatie Bruto € 11,56 p/u
Bedrijfsomschrijving Over Euro Planit
Gemotiveerd personeel zoeken – én vinden: de juiste mensen voor elke job. Dat doen we bij Euro Planit met veel plezier. We geloven in verbinden, dit geeft ons energie! We zijn geen regulier uitzendbureau, maar al ruim twintig jaar specialist in personeel op allerlei gebieden. We zoeken, selecteren en plaatsen snel ervaren en betrouwbare medewerkers die aan de criteria van onze opdrachtgevers voldoen én bij hun cultuur passen. Op uitzendbasis, maar ook via detachering of werving en selectie. En we doen meer: op het gebied van flexplacement, outplacement en hoger kader personeel ontzorgen we graag. Ons werkgebied beslaat de Achterhoek, Twente, Drenthe, Apeldoorn en de Stedendriehoek.

Werken bij Euro Planit
Een leuke tijdelijke baan die bij je past en waarbij alles prima geregeld is, daar zorgen we voor. Wil je graag vast werk met dezelfde voordelen, of heb je behoefte aan loopbaanbegeleiding? Ook dat kunnen we voor je regelen. Dankzij onze ervaring en goede kennis van de markt en de branche kunnen we snel goede verbindingen maken. Op deze manier helpen we organisaties en mensen ontwikkelen én groeien.

Onze certificeringen
Euro Planit is aangesloten bij de brancheorganisatie ABU, de Algemene Bond Uitzendondernemingen. Dit geeft de zekerheid dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast hebben we de volgende certificeringen: Stichting Normering Arbeid (SNA) en Stichting Normering Flexwonen (SNF).

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Vacatures Apeldoorn
Vergelijkbare Vacatures in Apeldoorn