Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
4 dagen geleden geplaatst • 4x bekeken

Product Owner Datahub | Apeldoorn Apeldoorn • Kadaster

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kadaster

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever

Vacaturedetails

  • € 1.329 p/m
  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior
  • Opleidingsbudget
  • Pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Zorg jij ervoor dat kwalitatief hoogstaande geo-data toegevoegde waarde biedt aan onze klanten? Samen met onze stakeholders blijven we ons ontwikkelen om de maatschappij optimaal te faciliteren. Wij hebben ruimte voor nieuw talent. Zet jezelf op de kaart als:

Product Owner Datahub
Iemand die een duidelijke visie heeft op het beheren en optimaliseren van de Datahub, het kernsysteem waarmee het Kadaster de informatieverstrekking realiseert. Met jouw team ben je verantwoordelijk voor het optimaal verstrekken van informatie aan klanten, op basis van de data uit de registraties van het Kadaster. Je zorgt voor het kunnen combineren van data, hoge kwaliteit van data, juiste semantische samenhang en optimaal ingerichte services.

Data gedreven
Het Kadaster is volop in ontwikkeling. We leggen de lat hoog en zijn ambitieus. Onze stakeholders zijn erg tevreden. Afgelopen jaar hebben we een organisatieontwikkeling doorgemaakt. Het doel was om onze relaties nog beter te bedienen met een datagedreven gedachte. De samenhang van gegevens die in afzonderlijke registraties zitten, verbeteren we door de behoefte van onze klanten (geïntegreerde data) en onze infrastructuur beter op elkaar aan te laten sluiten.

De afdeling
De afdeling Data-, Proces- en Informatiemanagement (DPI) is primair verantwoordelijk voor het beheer, de ontsluiting, doorontwikkeling en operationele vernieuwing. Dit doen we voor een breed scala aan producten, diensten en processen. Efficiëntie en waarde toevoegen is het doel. Constante procesverbetering is één van de verantwoordelijkheden waarbij de focus ligt op operational excellence. Het cluster Data- en Informatieverstrekking richt zich op het functioneel beheren en verbeteren van bestaande diensten en de ondersteuning van de gebruikers van deze diensten.

Het team
Het team waarin je komt te werken, opereert binnen het domein van ‘Geo- en vastgoed informatie voor iedereen'. Jij gaat werken aan de dienst Datahub. De Datahub bevindt zich in het hart van de informatieverstrekking van onze organisatie en is ingericht op een effectieve en efficiënte manier van datamanagement ten behoeve van de informatieverstrekking. De Datahub is een jong systeem waarvan afgelopen jaar de eerste versie in productie is gezet.

Vanuit het programma Geodataplein, waar jij als PO aan bijdraagt, wordt deze dienstverlening de komende periode verder uitgebouwd. Het systeem bevat onder andere data van registraties als de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG), Ruimtelijke Plannen (als onderdeel van de Omgevingswet) en de Digitale Kadastrale Kaart. Hier wordt de komende perioden data aan toegevoegd uit andere door het Kadaster beheerde registraties. Data vanuit de Datahub wordt via API's ontsloten naar informatieverstrekkende systemen van het Kadaster. De Datahub zorgt daarbij voor een constante kwaliteit van de beschikbare data op basis van heldere informatiemodellen en semantische samenhang. De gebruikers daag jij uit om optimaal gebruik te maken van de selfservice componenten van jouw dienst. Een Agile ITteam werkt aan de systemen waarvan jij de product owner bent.

Jouw rol als Product Owner
Als product owner zorg je ervoor dat er continu regie zit op de backlog en ben je verantwoordelijk voor de operationele planning van de werkzaamheden. Je maakt de vertaalslag van de gebruikerswensen naar onze IT-collega's. Uiteindelijk zorg je binnen de kaders van operational excellence, met elkaar voor een oplossing waar de gebruiker gelukkig van wordt. Je prioriteert je taken en bent constant bezig met het verbeteren van de kwaliteit. Je geeft functioneel leiding aan de scrumteams en levert een inhoudelijke bijdrage aan de oplossingen die deze teams ontwikkelen. Ook help je collega's binnen het Kadaster om Agile te werken en stimuleert deze werkwijze actief!Functie-eisen

Jouw talenten
Om succesvol te zijn in deze functie maken we aanspraak op jouw veelzijdige talenten. Je hebt hbo-werk- en -denkniveau (liefst een relevante afgeronde opleiding zoals bijvoorbeeld bedrijfskunde, informatiekunde of organisatiekunde). Ook ben je gecertificeerd als product owner. De functie vraagt een stevige persoonlijkheid waarbij je praktisch bent ingesteld en besluitvaardig kunt optreden. De verschillende belangen voel je goed aan en je kunt effectief beïnvloeden en verbinden, mede door jouw goede communicatieve vaardigheden.


Aanbod

Wat wij bieden?
Jij maakt de keuzes die passen binnen een flexibele werkweek (36 uur). Je werkt vanuit huis en vanuit één van onze vestigingen in Apeldoorn. Je bruto maandsalaris is (op basis van 36 uur/afhankelijk van kennis en ervaring) maximaal € 5.315. Het individuele keuzebudget is maar liefst 25% van je bruto maandsalaris (op basis van maximaal € 5.315 is dit € 1.329 per maand). Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract, bij wederzijdse tevredenheid en gelijkblijvende omstandigheden zetten we deze om naar een vast contract.

De sfeer bij onze organisatie is informeel. Een goede werk-/privébalans vinden wij belangrijk. Werken vanuit huis wordt aangemoedigd, waarbij je flexibel bent in je werktijden (binnen de rol en in samenspraak met de leidinggevende). We bieden een goede pensioenregeling (ABP), het wettelijk minimum vakantiedagen is eenvoudig uit te breiden vanuit het Individueel Keuze Budget, een reiskostenvergoeding (max € 175,00), persoonlijk jaarlijks opleidingsbudget (€ 1.250), NS-Business Card, ouderschapsverlof, een eenmalige vergoeding voor de thuiswerkplek (€ 570,00 bij een vast dienstverband na het tijdelijke dienstverband), maandelijkse tegemoetkoming zorgkosten (€ 128,50) + thuiswerkvergoeding, 13de maand (vanuit IKB) en natuurlijk een laptop en telefoon.

Interesse?
Solliciteer direct via onze sollicitatiepagina. Wil je meer inhoudelijke informatie? Neem dan gerust contact op met teammanager Johan Borger via tel. 06-15 26 38 83. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure of andere vragen kun je contact opnemen met Michel Varkevisser, corporate recruiter, via tel. 06-50 08 5 341 (ook bereikbaar via WhatsApp).

Procedure
Een assessment of TMA (Talenten Motivatie Analyse) kan onderdeel uitmaken van de procedure. Bij deze vacature werken we niet met een einddatum. We sluiten de vacature zodra we de juiste kandidaat gevonden hebben. Bij interesse adviseren we zo snel mogelijk jouw sollicitatie in te sturen of contact op te nemen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Product Owner, Bedrijfskunde, Informatiekunde, Organisatiekunde, Data, Geo-data
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in