+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Junior Planvoorbereider Woningbouw Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Building Heroes

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Building Heroes

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Be a hero

Als Junior Planvoorbereider Woningbouw voer jij de werkzaamheden uit die benodigd zijn om de kostprijs en bouwmethodiek van een te realiseren werk te bepalen. Hierin ben jij verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van de database en voor het bewaken van de kostprijs. Uiteraard word je begeleid door een kostendeskundige/senior planvoorbereider. 

Je kunt de kansen en risico's van het werk goed inschatten, en bent tijdens de voortgangsfase in overleg met de kostendeskundige en/of de directie. Hiernaast houd jij je bezig met het financieel waarderen van de risico's, en verwerk jij de risico's en de effecten vanuit de omgeving op een correcte manier in de kostprijs. Het is essentieel dat alle benodigde informatie wordt verzameld, en wordt verwerkt in jouw calculatie. De kwaliteit van het project moet natuurlijk hoog zijn. Jij bepaalt de kosten die nodig zijn om deze kwaliteit te kunnen leveren. Als Junior Planvoorbereider Woningbouw informeer en adviseer jij binnen het projectteam over de wijze waarop de kostprijs is samengesteld. Jij bent verantwoordelijk voor correcte communicatie zowel als intern als extern.

Jij als Junior Planvoorbereider Woningbouw organiseert werkzaamheden die nodig zijn om de kostprijs te bepalen. Als er adviseurs moeten worden ingezet, dan lever jij input wat betreft de inzet van de adviseurs.

Benefits

Deze rol als Junior Planvoorbereider Woningbouw biedt het volgende:

  • Werken bij een organisatie die beseft dat deskundige, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers de basis zijn voor succes; 
  • Blijven bouwen, ook aan je eigen toekomst. Deze werknemer probeert jou hierin in te faciliteren;
  • Onderdeel van een groot concern met diverse doorgroeimogelijkheden. Ook kan er van dit concern gebruik gemaakt worden bij je verdere ontwikkeling;
  • Een goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben jij de nieuwe Junior Planvoorbereider Woningbouw? Solliciteer dan nu. 

Bouwstenen voor succes

Als Junior Planvoorbereider Woningbouw verwachten wij:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau (richting Bouwkunde);
  • Ervaring in het werken volgens procesmanagement;
  • Ervaring in het werken met 3D BIM software en Ibis-trad;
  • Je bent in staat om gegevens snel en adequaat te verwerken, te analyseren en verbanden te leggen en je kan deze op een begrijpelijke en duidelijke manier presenteren, aangepast aan het niveau van de doelgroep; 
  • Je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en vertaalt deze ontwikkelingen naar kansen voor de organisatie. 


Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is een bouwmaatschappij die zich voornamelijk richt op de woning- en utiliteitsbouw. De jaaromzet is circa 50 miljoen euro met een eigen omzet- en winstverantwoordelijkheid. Als onderdeel van een grotere internationale bouwonderneming, is dit bedrijf financieel sterk en in staat om een compleet pakket aan dienstverlening aan te bieden aan de opdrachtgevers.Het team bestaat uit ongeveer 70 bouwprofessionals en onderscheidt zich qua inventiviteit, kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. De focus is met name gericht op het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van gebouwen in de regio Midden Nederland. Het is voor dit bedrijf essentieel de regie van het bouwproces in eigen handen te hebben, door het opbouwen van eigen ontwikkelingskennis en capaciteit en het aangaan van strategische samenwerkingsverbanden met zusterbedrijven en derden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in