+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
24 dagen geleden geplaatst • 17x bekeken

Allround machinist Arnhem • Van de Haar Groep

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Vacaturedetails

 • 40 uur
 • Detachering / Vast contract
 • Junior

Vacatureomschrijving

Werk het hele jaar door met diverse machines!

Heb jij ervaring op de veegwagen, maaimachine, onkruidbrander of bijvoorbeeld een borstelmachine? Werk je graag het gehele jaar door in de groenvoorziening? Kom werken als allround machinist in Arnhem of Ede bij Van de Haar Groep!

Als allround machinist is het belangrijk dat je (zelfstandig) inzetbaar bent op diverse machines. Het is aan jou de taak om de verhardingen, gazons, parken, begraafplaatsen en sportvelden op de juiste beeldkwaliteit te houden. Je hebt hiermee afwisselend en mooi werk en je kan dit het hele jaar bij ons doen! Past dit bij jou?

Wil je graag meer informatie? Neem voor meer info contact op met Hugo (06-36524186

/ via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), hij vertelt je graag meer. Of kom vrijblijvend langs, de koffie staat klaar!

Wat ga je doen?

Het verschilt natuurlijk per periode van het jaar, op welke machine je actief bent. We laten je graag het werk doen wat bij jou past, daarom kan je jouw voorkeur aangeven voor bepaalde machines en dan kijken we met je mee wat er mogelijk is.

Zo bestuur je mogelijk in het najaar de veegwagen en bestrijd je in de zomermaanden het onkruid met de wave (heet water). Verder schakel je met de voorman over de kwaliteit van het gemeentebestek en de voortgang volgens planning.

Het is een zelfstandige baan. Wanneer je zelf de meest praktische route bepaald hebt, ga je de wijk in om te vegen/borstelen, gras te maaien of onkruid te bestrijden. We kunnen het hele jaar door werk garanderen, zo heb je zekerheid op werk voor langere periode.

Het machinepark:

 • Veegwagen
 • Borstelmachine
 • Tractor
 • Onkruidbrander
 • Maaimachine
Wie zoeken we?

Voor deze functie zoeken we een gemotiveerde collega die ons nieuwe gemeentebestek wil oppakken met diverse machines. Beschik jij over ervaring hiermee en ben jij zelfstandig? Zoek je een werkgever met goede arbeidsvoorwaarden en een stabiele baan?

 • Zelfstandig, betrouwbaar, resultaatgericht, harde werker;
 • Vakbekwaam (kennis en ervaring) in het machinaal beheren van de openbare ruimte;
 • Het gehele jaar beschikbaar;
 • Bereid om ook af en toe handwerk te verrichten;
 • Enige technisch kennis.

Mocht je nog geen ervaring hebben op alle machines, is dat geen probleem. Als je leergierig bent, kan je bij ons andere machines je eigen maken.


Wat verder toegelicht…

Al sinds 1948 staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij al lange tijd verantwoordelijk voor het onderhouden van buitenruimtes zoals parken, plantsoenen en verhardingen in diverse regionale dorpen en steden.

Als machinist werk je in de regio van Barneveld +20km. en ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de openbare ruimte in diverse omliggende gemeentes. De focus ligt hierbij op het onderhouden van de parken, grasvelden, begraafplaatsen, bermen en verhardingen volgens beeldkwaliteit.

Als allround machinist in de groenvoorziening ga je zelfstandig aan de slag. We vertrouwen erop dat je resultaatgericht te werk gaat en de wijk op de gewenste beeldkwaliteit houdt.

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in