+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Arnhem.
6 dagen geleden geplaatst • 2x bekeken

Consultant Techniek & Industrie Arnhem • Kracht Recruitment

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kracht Recruitment

Kracht Recruitment
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 1.461 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior
 • Auto v/d zaak
 • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Als Consultant Techniek & Industrie ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van je eigen bedrijf binnen Kracht! In deze enorm diverse functie ben jij verantwoordelijk voor je instroom, intakes, gespreksbegeleiding en uiteindelijk de afronding en contractuele afwikkeling. Samen met je collega's van recruitment en marketing denk je na over de beste manieren om nieuwe mensen te vinden die je verder kan helpen in hun carrière. Je plant intakegesprekken in en inventariseert “willen & kunnen”, ofwel waar iemands ervaring en wensen liggen. Vervolgens ga je na bij welke bedrijven mogelijkheden liggen en zoekt vervolgens contact. Dit kunnen bestaande relaties zijn, maar mogen ook mogelijkheden zijn buiten het bestaande netwerk. Je plant gesprekken in tussen de kandidaten die je hebt gesproken en de klanten waar je ze aan koppelt, begeleid de procedures, evalueert na iedere gespreksronde en verzorgt de onderhandelingen en contractuele afspraken. Daarbij beheer je het klant- en kandidaten netwerk wat je opbouwt en onderhoud de bestaande relaties. Hierin krijg je volledig de vrije hand. Je krijgt alle handvatten die je nodig hebt om het werk uit te voeren. Met daarin een werkwijze die bewezen heeft te werken. Maar als je het op een andere manier ook kan, is dit ook goed. Bij bewezen succes bepaal jij, je krijgt de gelegenheid om je eigen stijl te ontwikkelen en de rol naar eigen smaak in te vullen. Wil je weten wat het werk van dag tot dag inhoud, neem vooral even contact op met één van onze collega's! Voor wat betreft taken en verantwoordelijkheden, kort samengevat betreft het het volgende:

 • Opbouwen en onderhouden van een nieuw/bestaand netwerk van klanten en kandidaten;
 • Voeren van carrière advies- of intakegesprekken met (potentiële) kandidaten;
 • Plannen en voeren van gesprekken met nieuwe of bestaande klanten;
 • Plannen en begeleiden van gesprekken tussen klant & kandidaat;
 • Verzorgen van de contractuele en financiële afwikkeling;
 • Meedenken en opzetten van acties, campagnes, of activiteiten die bijdrage aan de groei en ontwikkeling van Kracht.


Functie-eisen

Wil je graag leren, ben je bereid hierin te investeren en laat je een proactieve aanpakkersmentaliteit zien? Dan ben je eigenlijk al aangenomen! Nee, even zonder gekkigheid, het gaat vooral om je motivatie en gedrag. Wij zoeken verder iemand met een afgerond HBO diploma en iemand die nog vroeg in zijn carrière staat! Ofwel net van school af of enkele jaren werkervaring. Is dat in een commerciële functie, dan heb je een streepje voor, maar dit is zeker geen vereiste. Je bent vooral iemand die een telefoon durft op te pakken, niet meteen genoegen neemt met een “nee”, een gezonde dosis doorzettingsvermogen bezit en graag van alles wil proberen. Heb je dat in huis, dan ga je bij Kracht een geweldige tijd tegemoet. Korte samenvatting:

 • Een afgeronde HBO opleiding;
 • 0 tot 5 jaar werkervaring (in een commerciële rol is een pré);
 • Je hebt een aanpakkersmentaliteit;
 • Bent een doorzetter;
 • En oplossingsgericht;
 • Vind het leuk met andere mensen te werken.
Arbeidsvoorwaarden

Mocht het nog niet duidelijk zijn, het is hier echt heel gaaf. Ben je een serieuze carrieretijger, dan zit je hier gebakken. Een uitdagende, diverse en autonome functie waarin je een zeer doordacht opleidingstraject krijgt aangeboden. Met daarin variatie van training, coaching, buddy's en learning on the job. En daarnaast meer dan genoeg ruimte om zelf van alles te proberen. Zie je jezelf meer dan een wandelende ideeënfabriek, dan is er ook van alles mogelijk! Eigen ondernemerschap wordt enorm gewaardeerd, dus als jij denkt verbetervoorstellen te hebben dan staat iedereen open voor een goed verhaal. Het kan zomaar zijn dat je vervolgens ook met je eigen idee aan de slag mag. Ga je naar werk voor de gezelligheid en omgang met collega's? Dan is er een sportmiddag, diverse borrels, spelletjesavond of een rondje op de golfbaan voor je gepland (enkele voorbeelden). Als dat allemaal nog niet voldoende is je te overtuigen? Ook voorwaardelijk zit je hier goed, van de logische voordelen tot meest ludieke voorwaarden. Een laptop, telefoon en auto zijn een gegeven. Maar denk bijvoorbeeld aan een kapper voor de mannen en een nagelstyliste voor de vrouwen die iedere vier weken op kantoor te vinden is. Toch nog niet overtuigd of heb je nog vragen? Neem voor meer info contact op met Koen de Bruijn en vraag gerust naar meer informatie! Nogmaals de arbeidsvoorwaarden:

 • Goed startsalaris;
 • Allerlei bonussen;
 • Doorgroei, opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een persoonlijke coach om gebruik van te maken;
 • Zeer sterk ontwikkeld inwerktraject;
 • Laptop, telefoon en auto van de zaak;
 • Een compleet verzorgde bedrijfsvakantie;
 • Veel taart;
 • Word winnaar van de Kracht Cultuur Cup.


Bedrijfsomschrijving

Wil jij ook aan de slag bij het leukste bedrijf in de arbeidsbemiddeling? Wil jij een zeer dynamische functie, veel afwisseling, uitdaging en een vriendenteam waar je iedere dag met een lach naar toe gaat? Wordt Consultant Techniek & Industrie bij Kracht Recruitment!

Ben je benieuwd naar de cultuur van Kracht? Kijk vooral goed op onze socials (instagram, linkedin etc.), daar krijg je een uitgebreid beeld. Wil je weten waarom je bij Kracht moet komen werken, zoek dan niet verder! Stel je eens voor: je staat aan het begin van je carrière en weet misschien nog niet goed wat je wil worden. Of je bent begonnen in een (semi-)commerciële richting en je wil je verder ontwikkelen. De vraag is natuurlijk, wat vind je belangrijk? Voor iedereen zal er een ander antwoord te vinden zijn. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk om te werken in een jong, dynamisch team met een vriendschappelijke manier van omgaan met elkaar? Dat begint bij Kracht natuurlijk bij de vrijdagmiddag borrel, een potje tafelvoetbal of een rondje wandelen in de pauze. Maar denk ook eens aan de gezamenlijke vakantie die jaarlijks plaatsvindt, de bedrijfsfeesten of spelletjesavonden. Of de open, eerlijke en oprechte manier waarop collega's onderling met elkaar communiceren. "Talk straight" noemen we dat.Ben je iemand die waarde hecht aan vrijheid in je functie, ontwikkeling of doorgroei? Je krijgt bij Kracht alle handvatten en vaardigheden om je functie uit te voeren en een duidelijke manier waarop de kans van slagen groot is. Je wordt met een zeer sterk ontwikkeld inwerktraject de weg wijs gemaakt. Dit bestaat uit kennissessies en instructies, training on the job en diverse trainingen door gecertificeerd trainers en coaches. Je wordt gekoppeld aan een buddy die je de eerste weken op sleeptouw neemt en voordoet hoe je diverse situaties aanvliegt. De competenties en vaardigheden die je in dit traject en de daarop volgende jaren leert, blijf je de rest van je carrière plezier van hebben. Denk aan communicatie, sales, onderhandelen, adviseren, proces- en projectmanagement, verwachtingsmanagement, overtuigen & beïnvloeden, ondernemerschap, pro-activiteit en nog veel meer. Allemaal soft skills die je in nagenoeg iedere opvolgende functie nodig gaat hebben. En ben je na een bepaalde periode uitgekeken op je rol, dan wordt er altijd met je gekeken naar andere mogelijkheden intern. Heb je jezelf bewezen? Dan krijg je nieuwe kansen om verder te komen. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een nieuw team of een opleidingstraject naar buisiness unit manager. Legio aan mogelijkheden die een groeiend en ontwikkelend bedrijf je kan bieden. Dit zijn slechts een aantal van de redenen waarom het leuk is voor Kracht te werken, er zijn natuurlijk onwijs veel andere argumenten! Ben jij benieuwd naar meer of heb je nog vragen? Neem contact op met één van onze collega's of reageer op de vacature. Op een gegeven moment ben je natuurlijk ook wel uitgelezen.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in