+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
17 dagen geleden geplaatst | 21x bekeken

Docent NT2 Arnhem Bisbee Flexonderwijs

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bisbee Flexonderwijs

Bisbee Flexonderwijs
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 65 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 3.442 - € 5.042 p/m
 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Reiskostenvergoeding
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Als NT2-docent binnen de onderwijsroute heb jij een belangrijke rol in het aanleren van de Nederlandse taal. De cursisten zijn veelal jonge inburgeringsplichtigen (18 t/m 25 jaar) die een hoge leerbaarheid hebben en gemotiveerd zijn om een opleiding te gaan volgen. De onderwijsroute is een intensief programma van 1,5 tot 2 jaar bestaande uit ongeveer 1500 lesuren. Hiervan zijn er 1000 gereserveerd voor Nederlandse taalles en 500 voor andere vakken zoals Engels, rekenen en computervaardigheden.

Onze Bisbee-docent Tünde werkt binnen de volwasseneneducatie en vat kort samen wat dit werk voor haar betekent:

“Werken in volwasseneneducatie, omringd door cursisten met verschillende culturele achtergronden, heeft mijn leven verrijkt. Elk jaar nieuwe mensen leren kennen en veel mensen mogen helpen met het leren van de Nederlandse taal en cultuur heeft mijn leven veranderd. Veel cursisten hebben een traumatische achtergrond. De taalschool is voor hen één van de eerste plekken in Nederland waar zij niet alleen de taal leren, maar waar ook langdurige vriendschappen ontstaan, waar zij hun ervaringen kunnen delen met docenten en medecursisten, en waar zij geaccepteerd en begrepen worden. Het geeft mij veel energie en voldoening om te zien hoe deze mensen zich ontplooien en integreren in de maatschappij. ”

Als docent onderwijsroute werk je actief aan de taalvaardigheid en het zelfvertrouwen van cursisten. Hoe veiliger een leerling zich voelt, hoe gemakkelijker er geleerd wordt. En hoe meer een cursist kan en wil delen. Zo draag je bij aan de ontwikkeling en de zelfredzaamheid van jouw cursisten. Het doel is dat zij binnen anderhalf tot twee jaar uitstromen naar het Nederlandse vervolgonderwijs.Functie-eisen

Denk je nu: dit is precies wat bij mij past. Dan passen onderstaande punten waarschijnlijk ook bij jou:

 • je bent lesbevoegd
 • je bent bij voorkeur in het bezit van een NT2-certificaat, maar hebt in ieder geval ervaring in het NT2 werkveld 
 • je beschikt over sterke didactische vaardigheden en hebt aantoonbare ervaring met het differentiëren in niveaus


Aanbod

Bij Bisbee krijg jij een persoonlijke coach, volop training en begeleiding, afwisselend werk en vooral continuïteit in het werk. Wij bieden je niet alleen een baan maar vooral een carrière! Wij zorgen er natuurlijk ook voor dat zaken goed geregeld zijn. Een helder contract, snelle afwikkeling van declaraties en altijd online inzicht in je rooster en financiële zaken:

 • salariëring tussen € 3442,- en € 5042,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (1659 uur per jaar). Inschaling is afhankelijk van diplomering, certificering, ervaring en inzetbaarheid
 • reiskostenvergoeding en een netto onkostenvergoeding (tot een maximum van € 75,- per maand)
 • een vast contactpersoon als aanspreekpunt: je onderwijsmanager
 • en vooral: persoonlijke aandacht


Bedrijfsomschrijving

Bisbee Flexonderwijs richt zich alleen op het onderwijs en is dus een echte specialist. Wij zijn zelfs marktleider op het gebied van flexdocenten in de NT2-branche. Onze bevoegde docenten, assessoren en ondersteuners voeren onderwijsprojecten uit bij onze opdrachtgevers in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Of je nu docent in de volwasseneneducatie, ISK of het primair onderwijs bent, wij hebben veel opdrachtgevers en veel verschillende vacatures."De Bisbee garantie: persoonlijke aandacht, afwisseling, continuïteit, en ontwikkeling."Bij Bisbee werken fulltime docenten maar ook collega's die werken in het onderwijs naast een andere baan of opdracht. Bijvoorbeeld die elektricien die 1 dag in de week voor de klas staat. Of de docent economie die ook 2 dagen in de week kiest voor het betekenisvolle werk op een ISK. Wij bieden maatwerk. Aan de klant maar ook aan onze flex professionals. Jij bepaalt wanneer je werkt en waar. Wij zorgen voor leuke banen, opdrachten en continuïteit."Specialist in Onderwijs én persoonlijke aandacht."Bisbee is een warm en betrokken team. Plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Bij Bisbee gaat het om jouw carrière, onze toegevoegde waarde als werkgever en de maatschappelijke rol die jij als docent vervult. Persoonlijke aandacht is onze kracht. Daarom kiezen docenten voor Bisbee.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in