Vacature Stratenmaker - Arnhem

Arnhem

HoveniersVacature
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Het bedrijf

We zijn gespecialiseerd in het bestraten van kleine tot grote projecten (voornamelijk tuinen bij particulieren), we gebruiken de meest hoogwaardige materialen en machines om een mooi eindresultaat neer te zetten , daarnaast hebben we de meeste materialen in eigen beheer. Ons team is goed bekend in Tilburg en omstreken.

De baan

Als stratenmaker leg je/maak je straten, pleinen, stoepen en erven. Dankzij je vakkennis en het gebruik van de juiste materialen ben je in staat nette, vlakke ondergronden te creëren. Naast het handmatig plaatsen van de stenen, houdt een stratenmaker zich ook bezig met machinale bestrating. Je moet kunnen werken met rubberen hamer, moker, trilplaat, knipper en dergelijke.

Functie eisen

  • Je hebt ervaring als stratenmaker en bent gewend aan fysiek zwaar werk;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA (kan in overeenstemming worden verzorgd vanuit ons);
  • Je toont initiatief en wil je graag verder ontwikkelen.
  • Je bent bereid te reizen van de loods naar de werklocatie.

Wij bieden

  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Salaris conform cao;
  • Baan voor langere periode en/of met uitzicht op vast dienstverband;
  • Mogelijkheid tot scholing (VCA, relevante certificaten).

Reageren

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Maaike van de Steeg op telefoonnummer 0341-437033. Indien u geïnteresseerd bent in deze functie ontvangen wij graag uw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: [email protected]


lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.350 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving HoveniersVacature is het platform voor werk binnen de Hoveniersbranche, GWW-sector, Loonwerk en Groenbeheer. Door ons uitgebreide netwerk van kleine en grote opdrachtgevers hebben we voor u als Hovenier, Stratenmaker, Grondwerker, Loonwerker of Groenmedewerker veel aanbod van interessante vacatures bij kleine en grotere werkgevers in de buitenruimten of particuliere werk. We bieden vooral werk voor de lange termijn en vast dienstverband en gaan voor goede arbeidsvoorwaarden en reisafstand.

lees meer

Contactpersoon HoveniersVacature
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Stratenmaker in Arnhem