Vacature Logistiek administratief medewerker - Arnhem

Arnhem

Page Interim BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
  • Nauwkeurig en je kan overzicht houden
  • Proactief en flexibel
  • De Engelse taal beheerst in woord en geschrift
  • Goede kennis van Microsoft Office heeft
  • MBO+ opleidingsniveau heeft
Gestelde eisen

Jouw takenpakket bestaat uit het opstellen en plannen van export documenten en facturen. Daarnaast beheer jij alle inkomende orders. Door jouw nauwkeurige aanpak is dit snel af te handelen. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie tussen leveranciers en transportbedrijven(via mail). Dit doe je niet alleen maar met directe collega 's, team sales support en keuringen. Het is een uitdagende functie waarin jij je in kan ontwikkelen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 p/m
Extra informatie

Wanneer je bij deze organisatie komt werken zit je voorlopig goed. Zij willen jou voor de long-run. Naast een fijn team en open communicatie ligt het het bruto maand salaris voor deze functie tussen de €2500, - €3200, - o.b.v. 40 uur per week afhankelijk van je ervaring.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De organisatie werkt als ontwikkelaar op internationaal niveau. Het is een echt no-nonsense bedrijf en dit stralen zij ook uit. Het is een professionele organisatie die nauwkeurig met hun producten om gaan. De klanten met wie zij werken stellen hoge eisen aan de dienstverlening die zij bieden. Het is een platte organisatie met een open bedrijfscultuur.

lees meer

Contactpersoon Rochelle de Knegt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Administratief Medewerker in Arnhem