Vacature Houtrot Specialist Timmerman - Arnhem

Arnhem

Meestersgilde
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor één van onze trouwe opdrachtgevers is Meestersgilde op zoek naar Houtrot specialisten voor projecten in de regio Arnhem.
Onze opdrachtgever is een toonaangevend en financieel gezond familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar actief is als betrouwbaar vastgoedonderhoudsbedrijf op het gebied van renovatie, (gevel)onderhoud en energiebesparing. Hun opdrachtgevers zijn o.a. scholen, bedrijven, VVE's en vastgoedeigenaren. Ze hebben oog en zorg voor hun medewerkers. Ze hebben een no-nonsense bedrijfscultuur, een aanpakkersmentaliteit, korte communicatielijnen en een prettige werksfeer!

Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar ervaren Houtrotsaneerders. Op het project controleer je, door steekproefsgewijs te prikken, waar de rotte plekken in het hout zitten. Van tevoren bepaal je of je een houtdeel vervangt of dat je het repareert. Je bent gewend om te werken met een multitool en een puntfrees. Je weet ook tot hoever je moet gaan en je laat nooit het aangetaste hout zitten. Je bent gewend om met verschillende epoxy-systemen te werken om reparaties te maken. Met de modelleermessen zorg je ervoor dat jouw reparatie de vorm krijgt van het bestaande houtwerk!

lees meer

Gestelde eisen Wie je bent en wat je kan

  • Je hebt minimaal 2 - 5 jaar ervaring in het saneren houtrot of renovatietimmerwerk;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Arnhem;
  • Je hebt oog voor detail en maakt graag wat moois;
  • Je bent in het bezit van VCA (pré) of bent bereid deze te halen via Meestersgilde.

lees meer

Extra informatie Arbeidsvoorwaarden
Wat wij bieden

  • De correcte betaling van een zeer goed loon;
  • Pensioenopbouw bij het bedrijfstakpensioenfonds Schilders;
  • Mogelijkheid tot deelname aan het eigen scholingsprogramma van Meestersgilde;
  • Werken aan interessante projecten bij toonaangevende bedrijven uit de regio;
  • De mogelijkheid voor vast werk in de toekomst.
Ik wil hier meer over weten! Dat begrijpen we. Je stapt niet zomaar over en natuurlijk maak ik graag eerst kennis met je. Neem direct contact op met Raymond Koedijk voor een afspraak via 06- 25 42 22 35 of [email protected]

Over Meestersgilde
Meestersgilde bemiddelt al meer dan 16 jaar Timmerlieden, Schilders, Betonreparateurs en Houtrotsaneerders. Op projectbasis stelt zij vakmensen ter beschikking aan toonaangevende bedrijven uit de bouw en het vastgoedonderhoud. Wij zorgen voor een prettige werkomgeving voor de vakman, een tevreden opdrachtgever vanwege het geleverde resultaat en jarenlang gebruiksplezier voor de eindgebruiker.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Houtrotspecialist in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures