Vacature Word pick-up chauffeur bij Red je Pakketje in Arnhem

Arnhem

YoungCapital
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?

Je dag begint tussen 9:00 en 11:30 waar je met een lege bus langs alle klanten van die dag rijdt om pakketten op te halen en ze weer bij de HUB af te leveren. Je scant de pakketen met je telefoon, het is dus belangrijk dat je secuur kan werken. Terug op de HUB sorteer je samen met je gezellige collega's de pakketten om vervolgens met een volle bus naar een andere HUB te rijden. Daar krijg je een andere bus mee met pakketten voor omgeving Arnhem die je collega's van de avonddienst gaan bezorgen. Pick-up chauffeur voor Red je Pakketje in Arnhem is dus een afwisselende en uitdagende functie waarin je veel onderweg bent.

Je bent per direct beschikbaar voor 15-25 uur per week, meer zou eventueel kunnen in overleg. Je kunt van maandag t/m zaterdag werken. Belangrijk is dat je minimaal 1 jaar in het bezit bent van rijbewijs B, ervaring hebt met het rijden in (grotere) bussen en een VOG kunt aantonen. Je gaat €11,80 bruto per uur verdienen vanaf 21 jaar en in de avonden en op zaterdagen krijg je daar nog een toeslag bovenop. 


Wat wij bieden
  • Je kunt doorgroeien tot eerste chauffeur, teamleider en zelfs HUB Manager!
  • Je kunt fooien verdienen bij de aflevering bij klanten;
  • Je krijgt een baan met veel vrijheid;
  • Je krijgt €11,80 bruto per uur vanaf 21 jaar;
Wat wij vragen:
  • Minimaal een mbo-diploma;
  • Je bent minimaal 1 jaar in het bezit van rijbewijs B;
  • Je hebt ervaring met het rijden in grotere bestelbussen;
  • Je kunt een VOG aanvragen.
Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 11,80 p/u
Bedrijfsomschrijving YoungCapital staat voor jong talent: het kapitaal van elke organisatie die voorop wil blijven lopen. Jonge talenten zijn de aanjagers van de vernieuwing in het bedrijfsleven. Vernieuwing die onmisbaar is voor een grotere concurrentiekracht en een betere toekomst. Daarom helpen wij jonge talenten hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Zo helpen we u vernieuwen.

lees meer

Contactpersoon YoungCapital
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Chauffeur C in Arnhem