Vacature Projectleider bestaande bouw Arnhem

Arnhem

Building Heroes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Be a hero

Als Projectleider bestaande bouw ben je een belangrijke schakel binnen het bouwproces. Binnen deze rol heb je nauw contact met externe als interne klanten en zorg je er samen met het tam op de bouwplaats voor dat het proces soepel verloopt. Als Projectleider bestaande bouw stuur je de collega's aan en lever je heldere input op techniek, planning en kosten tijdens het voortraject van projecten. Binnen de functie van Projectleider bestaande bouw bewaak je de voortgang, kwaliteit en veiligheid van projecten, ben je betrokken aan zowel de voorkant van het project als de nazorg ervan. Als Projectleider heb je een dynamische rol en daarom verwachten we dat je ambitieus bent en jezelf ook wil blijven ontwikkelen.


Benefits

Als Projectleider bestaande bouw krijg jij

  • Een leuk team vol hardwerkende collega's;
  • Uitdagende werkzaamheden;
  • Goed salaris conform de markt;
  • Ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien;
  • Een fijne werksfeer binnen een dynamische omgeving.
Blauwdruk bedrijf

Onze opdrachtgever is een ontwikkelende bouwer dat zich focust op nieuwbouw, transformatie en verduurzaming van diverse woon-, werk-, zorg- en leergebouwen. Deze organisatie is met haar 24 kantoren, verspreidt over heel Nederland een grote speler in de markt en door te werken met enkel regionale professionals, zijn ze kennisdrager van de verschillende dialecten, culturen en omgeving. Als Projectleider bestaande bouw in de regio Arnhem kom je terecht in een organisatie waarbij de kracht van lokaal werken centraal staat. Dat merk je niet alleen in de taal, maar ook in de sfeer en de humor. Geen dag is hetzelfde en buiten dat er hard gewerkt wordt binnen deze organisatie, worden óók successen gevierd. 


Bouwstenen voor succes

Als Projectleider bestaande bouw verwachten wij

  • Tenminste hbo werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Klantgerichte werkhouding, met een heldere visie;
  • Ambitieuze teamplayer met een kritisch oog op kwaliteit;
  • Sterke communicatieve vaardigheden.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Thuishonk voor de helden in bouw en infra

BUILDING HEROES is een stimulerend platform voor oprecht betrokken professionals met een sterke intrinsieke drive om zich ontwikkelen, en te willen werken met de beste mensen op de mooiste projecten. Binnen Building Heroes combineren wij onze expertise op het gebied van bemiddeling, werving en selectie, detachering, coaching, management skills, leadership development en executive search. Waardoor we dé katalysator kunnen zijn voor passies en prestaties, voor ontwikkeling, innovatie en plezier.

Dus als je een nieuwe baan zoekt in de bouw, vastgoed of infra, tijdelijk werk of juist een vast dienstverband, dan zijn wij de portal naar bijzonder leuke vacatures in de regio Noordwest Nederland, Zuidwest Nederland en Midden Nederland. En als je op zoek bent naar de beste specialisten, managers of directeuren op organisatie- of projectniveau van het moment in bouw en infra, dan heeft Building Heroes het elite corps bij uitstek voor het vinden van het juiste talent.

Omdat we als Building Heroes écht willen bijdragen aan de uitdagingen die bouwtalent ondervindt.

Voor jonge helden in bouw, infra en vastgoed is het een extra spannende tijd. Je weet immers nog niet hoe het is om te werken en wellicht lijkt jouw toekomstperspectief ineens onzeker.

De sector zal zich echter in een rap tempo blijven ontwikkelen. Bouwondernemingen have to keep up – dus investeren in talent is en blijft super belangrijk. Dat beseffen wij en onze klantpartners ons als geen ander. Dus roepen we de Construction Class of 2020 in het leven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectleider Bouw in Arnhem