Vacature Interim GZ-psycholoog ouderen - Arnhem

Arnhem

BKV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Bezit jij de nodige ondernemerschap en creativiteit om zo de beste zorg te leveren? Wegens uitbreiding is dit gezellige team op zoek naar een GZ-psycholoog! 


Jouw nieuwe baan

Je gaat aan de slag in een behandel- en expertisecentrum in de regio Arnhem. Als GZ-psycholoog ondersteun je cliënten met psychogeriatrische en somatische problematiek in het verpleeghuis, thuis en in de woonzorgcentra. Dit doe je samen met je collega’s. 

Je adviseert en coacht de zorgteams en mantelzorgers in het op de beste manier ondersteunen van cliënten. Ook neem je een proactieve rol aan in het omgangsoverleg en actieve deelname MDO.


Jouw nieuwe werkplek

Je gaat aan de slag in een team dat onder andere bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, een Physician Assistant en verpleegkundig specialisten. Met dit team werk je in een afwisselende en brede functie in een dynamische omgeving die gericht staat op leren en verbeteren. 

Dit behandel- en expertisecentrum heeft meerdere locaties in Nederland. Jij zet je kennis en kunde in op een van de locaties in omgeving Velp / Arnhem.


Wat breng je mee?

Als creatieve, flexibele en gediplomeerde GZ-psycholoog bezit je over een BIG-registratie. Jij kunt een positieve VOG overhandigen, bezit een rijbewijs en beschikt over een auto. Bij voorkeur heb je ervaring met diagnostiek en behandeling van stemming, cognitie en gedrag. 

Jij bent daadkrachtig, evenwichtig en bezit overtuigingskracht. Verder bezit jij uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden. 


Arbeidsvoorwaarden

Je werkt 20 tot 32 uur per week op zzp-basis. Voor deze interim opdracht geldt een marktconform uurtarief. 


Verdere informatie

Reageer via de website of stuur een mail naar Mike via [email protected] Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: +31 6 – 13 48 91 08. Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef jouw baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Contactpersoon Mike Dekkers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures GZ-psycholoog in Arnhem