Leerling Installatiemonteur - Arnhem

Arnhem

DIT Personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Wil jij graag Installatiemonteur worden, maar niet de hele week op school zijn? Misschien is DIT dan wel jou kans! Als Leerling Installatiemonteur sta jij ’s ochtends vroeg klaar om met je eigen Makita gereedschap naar je werk te gaan. Installatietechniek is een breed vakgebied en de behoefte aan vakmensen in deze branche groeit. Je houdt je voornamelijk bezig met de installatie van huishoudelijke en sanitaire installaties.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:
• Tekeningen aflezen;
• Werken volgens de veiligheidsregels;
• Opzoek gaan naar de technische storing;
• Meten, snijden, verbinden en buigen van de pijpleidingen op maat en het er voor zorgen dat ze in de juiste hoek komen te liggen.

Je gaat één dag per week naar school (of twee avonden) en de andere vier dagen werk je samen met een hoofdmonteur die jou in het vak gaat begeleiden. Jouw doelstelling is om door te groeien naar een volwaardig monteur. Tijdens de opleiding word je begeleid door onze praktijkopleiders die jou gaan ondersteunen is het behalen van jouw persoonlijke doelen.

lees meer

Gestelde eisen
Over jou
Je werkt nu al met je handen, of dat wil je gaan doen. Je houdt van afwisselend werk en bent sociaal aangelegd. Het is belangrijk dat je op de werkvloer doorvraagt naar dingen die onduidelijk voor je zijn, om daar vervolgens conclusies uit te trekken en ervoor te zorgen dat je de stof in de praktijk op de juiste manier kan toepassen.

Verder vragen we:
• Een vmbo of havo-diploma;
• Een VCA-certificaat (of je bent bereid om deze via DIT te behalen);
• Een enorme dosis aan motivatie.

lees meer

Extra informatie
Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogd jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met jou mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen. Op onze vestigingen tref je een informele sfeer aan, leuk als je eens spontaan een bak koffie komt drinken.

Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijke aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:
• Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
• Topgereedschap van Makita;
• Werkkleding en PBM’s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
• Ieder jaar een persoonlijk ontwikkelgesprek en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen of opleidingen om jezelf nog verder te ontwikkelen;
• Afwisselend werk en een vast contactpersoon voor al jouw vragen die jou regelmatig komt bezoeken op de werkplaats;
• Een kerstborrel met het hele team en een mooi kerstpakket.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek, bouw, metaal- en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen. Wij hebben jou het volgende te bieden:

- Goed salaris, conform (of boven) Cao
- Stipte en correcte uitbetaling van loon en toeslagen (reiskostenvergoeding, reisurenvergoeding en gereedschapsgeld)
- Goed gereedschap, professionele kleding en PBM's (op onze kosten)
- Toegang tot vakopleidingen en cursussen waar jij verder mee komt
- Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract
- Transparant en informeel met een vast contactpersoon

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Dakwerker Zonnepanelen in Arnhem