ANIOS / AIOS longgeneeskunde - regio Gelderland - Arnhem

Arnhem

BKV
  • BKV870 vacatures
  • Universitair of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Parttime/Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Bij dit topklinisch ziekenhuis krijg jij de kans om jouw kennis te verbreden en doe je een mooie ervaring op! Ga jij deze uitdaging aan als ANIOS of AIOS?


Jouw nieuwe baan

Op korte termijn zoekt dit ziekenhuis een basisarts om het team te versterken op de afdeling longgeneeskunde. Jij bent betrokken bij de behandeling, zorg en diagnostiek van de longpatiënten. Er wordt gezorgd voor een goed en passend studieprogramma, en krijg indien nodig de tijd en ruimte hiervoor. Gedurende het studieprogramma ontwikkel jij jezelf zowel in de breedte dan in de diepte, en is er zelfs een mogelijkheid om bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek.


Jouw nieuwe werkplek

Je werkt in een enthousiast team. De onderlinge sfeer tussen de assistenten, de longartsen en de verpleegkundigen is laagdrempelig en informeel. De vakgroep vindt het belangrijk dat jij met plezier te werk kan gaan. Er is ruimte voor jouw capaciteiten en wensen voor de toekomst. 

Wil jij je graag specialiseren tot longarts? Vanuit jouw werk als ANIOS bestaat de mogelijkheid om door te stromen naar een opleidingsplaats. Maar ook als je deze ambitie niet hebt is dat geen probleem. Je kunt hier dan prima werkervaring opdoen voor jouw verdere carrière.


Wat breng je mee?

Jij bent gediplomeerd basisarts met een geldige BIG-registratie en je hebt ervaring in de longgeneeskunde en/of interne geneeskunde is een pré. Natuurlijk ben jij gemotiveerd, je toont inzet en bent collegiaal.


Arbeidsvoorwaarden

Deze functie is ingeschaald in FWG 65 conform cao Ziekenhuizen. Jouw salaris bedraagt minimaal 3.774 euro tot maximaal 5.620 euro, op basis van een fulltime dienstverband. Zowel fulltime als parttime werken is mogelijk.

Dit ziekenhuis biedt je een opleiding tot longarts, die je kunt doen in Arnhem. De vakgroep longziekten beschikt over de volledige opleidingsbevoegdheid. Ook de vooropleiding interne geneeskunde kun je in dit ziekenhuis volgen. Dit ziekenhuis heeft een goede samenwerking met academische ziekenhuizen in de regio. Het opleidingsklimaat is goed en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kennisverdieping.


Verdere informatie

Voor uitgebreide informatie neem je contact op met Consultant Healthcare Jennick Schuermans via + 31 888 – 22 55 88 of mobiel + 31 6 – 34 92 05 45 of per mail via [email protected]

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.774 - € 5.620 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Contactpersoon Jennick Schuermans
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ANIOS in Arnhem