Productieve en praktische medewerker - Arnhem

Arnhem

PCG Coatings BV
  • PCG Coatings BV
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 16 - 20 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Steek jij graag je handen uit je mouwen? Leer je snel en zoek je een baan voor 16 tot 20 uur waarin je kunt laten zien hoe praktisch je bent. Dan hebben wij een leuke baan voor je.
PCG Coatings zoekt een handige productiemedewerker. Iemand die een baan zoekt bij een solide bedrijf. Samen met je collega´s ben je verantwoordelijk voor het maken van waterbeitsen en het archiveren van beitsrecepturen. Soms kan het zijn dat je even wat aflevert bij een klant en je hebt contact met transportbedrijven. Verder werkt je nauw samen met je collega´s van kantoor. Ervaring in de branche is een pré maar niet noodzakelijk. Als je oplossingsgericht, leergierig en precies bent, kom je een heel eind.

Je krijgt een contract van een half jaar met het uitzicht op een vast dienstverband.
 

lees meer

Gestelde eisen Praktisch en oplossingsgericht
Collegiaal
VMBO-HAVO
Rijbewijs B

 
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 940 - € 1.175 p/m

Aanvangsalaris van 16 tot 20 uur
Extra informatie PCG Coatings bestaat inmiddels al 25 jaar. We bieden je een baan in een leuk team met een goede pensioenvoorziening.
Bedrijfsomschrijving Plantag Coatings Groep BV, ook wel Plantag of PCG genoemd, is gevestigd in Arnhem en levert al 25 jaar lakken en beitsen aan de meubel-, kunststof-, timmer- en parketindustrie in binnen- en buitenland. In Arnhem worden de kleuren gemaakt, beschreven en benoemd voor de meubelindustrie.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Lakspuiter in Arnhem