Jeugdarts - preventieve gezondheidszorg - Arnhem

Arnhem

BKV
  • BKV854 vacatures
  • Universitair of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 32 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Werken in een organisatie die één van de voorlopers is op het gebied van triage? BKV biedt jou deze unieke kans!


Jouw nieuwe baan

Binnen de JGZ spoor jij problemen op bij de jongste doelgroep uit de regio. Deze GGD-instelling heeft een leuke functie voor jou. De jeugdgezondheidszorg zet zich in om zo snel mogelijk problemen op te sporen bij kinderen van 0 tot 18 jaar. Jouw focus ligt op de doelgroep 0 tot 4 en je bent werkzaam op de consultatiebureaus.

Als basisarts ben je de sociaal-medisch deskundige op het gebied van jeugdgezondheidszorg. Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de individuele en collectieve JGZ aan kinderen en werkt daarbij samen in een team van jeugdverpleegkundigen, jeugdartsen, assistentes en met andere disciplines binnen de GGD. Extern is de samenwerking met ketenpartners van groot belang. Je werkt voornamelijk op scholen. Ook kun je ingezet worden voor het uitvoeren van het basisaanbod jeugdgezondheidszorg aan asielzoekers op de verschillende locaties in de werkregio. 


Jouw nieuwe werkplek

Jouw werkzaamheden voer je niet alleen uit, maar in nauwe samenwerking met een team van jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, assistentes en andere disciplines binnen de GGD. Samen met je team voer je medische handelingen uit en draag je medische verantwoordelijkheid.


Wat breng je mee?

Wat zeker is, is dat jij gediplomeerd en BIG-geregistreerd basisarts bent. Bij voorkeur heb je de opleiding arts maatschappij en gezondheid (eerste fase) afgerond. Je ziet het belang in van preventieve gezondheidszorg en je hebt duidelijk affiniteit met de doelgroep 0 tot 4 jaar.

Verder:

  • kun je op een gelijkwaardige en respectvolle wijze gesprekken voeren;
  • heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en durf je keuzes te maken en hiernaar te handen;
  • omschrijf je jezelf als een initiatiefrijk en veerkrachtig persoon; 
  • beschik je bij voorkeur over eigen vervoersmiddel en rijbewijs.
Arbeidsvoorwaarden

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAR-UWO. Afhankelijk van opleiding en ervaring verdien je minimaal 2.973 euro en maximaal 5.872 euro bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De uren die je gaat werken worden in overleg met jou bepaald. Bij deze zorginstelling start je via BKV op uitzendbasis. Het betreft een functie van 24 tot 32 uur. 


Verdere informatie

Reageer via de website of stuur een mail naar Alicia via [email protected] Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: +31 6 – 55 32 19 84. Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef jouw baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.973 - € 5.872 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Contactpersoon Alicia Koenen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Jeugdarts in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures