Basisarts voor de jeugdgezondheidszorg - Arnhem

Arnhem

BKV
  • BKV854 vacatures
  • Universitair of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

Jij legt de focus op kinderen en jeugdigen van 4 tot 18 jaar. Als ANIOS houd jij je bezig met het veilig en gezond opgroeien van kinderen. 


Jouw nieuwe baan

Als basisarts jeugdgezondheidszorg werk jij met de doelgroep 4 tot 18 jaar binnen de GGD. De jeugdgezondheidszorg zet zich in om zo snel mogelijk problemen op te sporen bij kinderen en jeugdigen. Jouw werk verricht je voornamelijk op basisscholen en het voortgezet onderwijs. 

De sociaal-medische zorg binnen de JGZ kent voor jou geen geheimen. Binnen deze functie werk je nauw samen met jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, assistentes en met andere disciplines binnen de GGD. Daar buiten is de samenwerking met ketenpartners van groot belang. Verder kan jouw expertise worden ingezet voor het uitvoeren van het basisaanbod jeugdgezondheidszorg aan asielzoekers op diverse locaties in de werkregio.


Jouw nieuwe werkplek

Jouw werkzaamheden voer je niet alleen uit, maar in nauwe samenwerking met een team van jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, assistentes en andere disciplines binnen de GGD. Samen met je team voer je medische handelingen uit en draag je medische verantwoordelijkheid.


Wat breng je mee?

Wat zeker is, is dat jij gediplomeerd en BIG-geregistreerd basisarts bent. Bij voorkeur heb je de opleiding arts maatschappij en gezondheid (eerste fase) afgerond. Je ziet het belang in van preventieve gezondheidszorg en je hebt duidelijk affiniteit met de doelgroep 0 tot 4 jaar.

Verder:

  • kun je op een gelijkwaardige en respectvolle wijze gesprekken voeren;
  • heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en durf je keuzes te maken en hiernaar te handen;
  • omschrijf je jezelf als een initiatiefrijk en veerkrachtig persoon; 
  • beschik je bij voorkeur over eigen vervoersmiddel en rijbewijs.
Arbeidsvoorwaarden

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAR-UWO. Afhankelijk van opleiding en ervaring verdien je minimaal 2.973 euro en maximaal 5.872 euro bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De uren die je gaat werken worden in overleg met jou bepaald. Bij deze zorginstelling start je via BKV op uitzendbasis. 


Verdere informatie

Reageer via de website of stuur een mail naar Alicia via [email protected] Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: +31 6 – 55 32 19 84. Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef jouw baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.973 - € 5.872 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Contactpersoon Alicia Koenen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Basisarts in Arnhem