Embedded systems engineer voor IoT producten | Arnhem

Arnhem

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als Engineer Embedded Systems en Electronics neem je het initiatief bij de ontwikkeling van elektronica en embedded software. Je gaat werken in een multidisciplinair ontwikkelteam aan ontwikkelingsprojecten, waarbij je regelmatig overlegt met externe partijen. Daarnaast ga je verantwoordelijkheid dragen voor het ontwikkelen van specificaties. Ook beoordeel je de geleverde elektronica van externe partijen en ondersteun je engineers bij het uitvoeren van testen bij de (geautomatiseerde) testopstellingen.

Je zorgt voor een theoretische onderbouwing en voert testen uit om de haalbaarheid van het voorgestelde ontwerp te onderzoeken. Met het projectteam zorg je voor het maken van prototypes en overleg je hierover met (inter)nationale leveranciers. Samen met collega's zorg je ervoor dat de eindproducten voldoen aan de industriële standaarden, voorschriften en validatie plannen en ben je betrokken bij het optimaliseren van de prototypes tot het afleveren van een eindproduct dat klaar is voor serieproductie.

lees meer

Gestelde eisen

Wij voor onze klant zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde kandidaat met goede communicatieve vaardigheden. Je focus en hart ligt bij het uitvoeren van R&D werkzaamheden. Je bent een echte teamplayer en bent goed in het maken van planningen. Je durft nieuwe wegen in te slaan en hierbij het voortouw te nemen.

Voldoe jij haan het volgende profiel?
- Een bachelor- of masterdiploma in: embedded systemen, mechatronica, elektronica of vergelijkbaar;
- Meerdere jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;
- Kennis hebt van embedded softwareontwikkeling;
- Affiniteit met consumentenproducten;
- Uitstekend in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
- Ervaring hebt met het maken van specificaties;
- Ervaring hebt met PCB-ontwerp;
- Ervaring hebt met elektronische simulaties (bijv.Ltspice);
- Kennis hebt van het productieproces van elektronica en de eindtests die daarbij komen kijken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een mooi pand dat van alle gemakken is voorzien. Er is een lunchroom waar je collega’s van alle andere afdelingen treft terwijl je samen een heerlijk vorkje prikt tijdens een netjes verzorgde lunch. 

Je salaris wordt afgestemd op jou ervaring en kwaliteiten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid door te ontwikkelen, hiervoor staan verschillende trainingen, coaching trajecten en ervaren collega's tot je beschikking; Natuurlijk is vakantie ook belangrijk dus je krijgt ook een uitzonderlijke hoeveelheid vakantiedagen. Ook krijg je alle ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven, daar staan zij namelijk altijd voor open en natuurlijk korting op eigen producten

Heb je interesse in deze functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en een goede sfeer hoog in het vaandel staan, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar: [email protected]

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Freek Westerveld, telefoonnummer: 0614730612


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Ben jij een embedded systems engineer met passie voor zowel hardware als software en zie jij jezelf werken voor een high-tech organisatie? Waar je kan werken aan de ontwikkeling van IoT gedreven producten die ieders privé leven makkelijker gaan maken.

De R&D afdeling werkt aan het slimmer maken toonaangevende witgoed en keuken apparatuur. Vanuit Arnhem werk je aan zowel nationale als internationale merken. Ter uitbreiding van hun engineering team zijn ze op zoek naar een embedded systems engineer.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Embedded Engineer in Arnhem