Data Engineer bij Coöperatie VGZ | Arnhem

Arnhem

Coöperatie VGZ
 • Coöperatie VGZ
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
 • Opleidingsbudget, Pensioenregeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Bij VGZ hebben we een heldere missie: samen werken aan een gezonder Nederland, elke dag weer. Ter versterking van het data platform team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Data Engineer. Jij draagt binnen de rol van Data Engineer direct bij aan het realiseren van deze missie. Ben jij gek op data? Reageer dan snel op deze vacature.

Hoe ook jij het verschil maakt?
Data is belangrijk voor VGZ. Het Multidisciplinaire team Data Platform is een DevOps team waarbij data producten ontwikkeld en beheerd worden. Als Data Engineer ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van data producten die leiden tot nieuwe inzichten en helpt je om bestaande processen te optimaliseren en nieuwe processen mogelijk te maken. Je vervult een bedrijf kritische rol die alleen maar belangrijker wordt.
Kortom, data is niet meer weg te denken uit onze organisatie en we zijn goed onderweg om VGZ 100% data-driven te maken. Dat wil zeggen dat besluiten in alle gevallen worden genomen op basis van data. Deze data moet betrouwbaar én beschikbaar zijn. Ons Data platform ondersteunt deze visie. Dit platform is een uitdagende omgeving waar wordt gewerkt met de nieuwste services binnen de Azure cloud! 

Je helpt data op een efficiënte manier te ontsluiten voor analytische toepassingen of bijvoorbeeld dashboarding. Veel meer dan de traditionele ontwikkelaar ben je een enabler van het data gedreven werken. Iemand die data gevraagd en ongevraagd in betekenisvolle signalen en inzichten kan omzetten, omdat je snapt wat er nodig is, zonder het te complex te maken. Jij kunt data ontsluiten op de traditionele ETL manier als ook op nieuwe manieren in de cloud  (ELT). Je zoekt meer dan ooit de verbinding met de specialist intelligence en de data scientist. Immers, data science en machine learning modellen leveren pas waarde als ze in productie staan, dashboards enkel als de informatie actueel en relevant is. Je doet dit alles binnen het Azure ecosysteem en gaat aan de slag met services als Azure Data Factory, Azure Synapse Analytics en PowerBI.

Samenwerken aan een gezonder Nederland. Wat betekent dat voor jou?
Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen en jouw persoonlijke groei. Samen kijken we wat er bij jou speelt en hoe we jou kunnen helpen. Op deze manier krijg jij ruimte om met jouw unieke talent te werken aan projecten, binnen een omgeving waar expertise en innovatieve ideeën centraal staan.

Daarnaast bieden wij jou:
 • Een marktconform salaris;
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en de verbreding van je inzetbaarheid;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget;
 • Vakantiegeld (8%) en dertiende maand (8,33%);
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen;
 • Zorgverzekering via de VGZ-personeelscollectiviteit. Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van € 57,- bruto per maand;
 • Het gezondste kantoor van Nederland;
 • Maar ook moderne thuiswerkfaciliteiten.

lees meer

Gestelde eisen Dit is wat je meebrengt
Naast de kennis van ETL, snap je data verwerkende processen en draag je bij aan continue verbetering van proces, team en product. De functie kent bijvoorbeeld ook een ‘informatie analist component' waarbij je gevraagd en ongevraagd kansen en wensen vertaalt naar relevante, functionele BI-oplossingen die passen binnen de geldende architectuurkaders. De aanpak en impact werk je uit samen met het scrumteam en de product owner. Dat alles doe je met kennis van wet- en regelgeving en oog voor de volwassenheid van datamanagement.
Naast het op peil houden van je kennis deel je deze ook graag met je collega's en sta je open voor kennis van anderen. Het MDT werkt zelf organiserend, dat vergt een grote mate van samenwerking en verantwoordelijkheid enerzijds, en geeft een hoge mate van vrijheid anderzijds. 
Agile/DevOps werken kost jou geen enkele moeite en je ziet werken met de diverse moderne tools, cloud oplossingen en -technieken als een uitdaging;

Daarnaast beschik je over:
 • Een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau in een technische richting als Informatica, Wiskunde, Computer Science of vergelijkbaar;
 • Een stevige basis in SQL;
 • Kennis van Azure Data platform services;
 • Kennis van Python en Powershell;
 • Aantoonbare kennis van data extractie en transformatie tools;
 • Certificeringen zoals Azure Data Engineer Associate of Azure Solutions Architect zijn een pré.
Goede Zorg voor iedereen maak je mogelijk mét iedereen. Dat betekent samenwerken met elkaar aan producten die zinnig zijn voor de maatschappij. Ongeacht wie je bent. Het gaat bij VGZ juist om wie JIJ bent en om JOUW talent. Zo dragen we met diverse teams bij aan onze samenleving en geven we samen zin in werk.

lees meer

Extra informatie Voorop in gezondheid en zorg
Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg, voor iedereen. Dát is waar wij ons iedere dag voor inzetten. We zijn een coöperatie zonder winstoogmerk en willen voorop lopen in het ontwikkelen en aanbieden van gemakkelijke, vernieuwende en passende oplossingen op het gebied van gezondheid én zorg.

Sollicitatieprocedure
Bij VGZ vinden wij het belangrijk dat iedereen dezelfde kansen heeft om zichzelf te ontwikkelen én tegelijkertijd bij te dragen aan de maatschappij. Daarom maken wij veel ruimte voor diversiteit; in onze werkwijze, bedrijfscultuur en manier van denken.

Een diverse werkcultuur is heel krachtig, maar ontstaat niet vanzelf. Het begint bij een voor iedereen toegankelijk recruitmentproces.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Engineer in Arnhem