Monteur - Arnhem

Arnhem

Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Zoek jij een afwisselende en technisch uitdagende baan? Wil jij je blijven ontwikkelen in de techniek?
Dan zoeken wij jou als monteur werkplaats trein bij Arriva. Jij zorgt dat de treinen veilig en betrouwbaar rijden. Hiervoor krijg je intern opleidingen en behaal je certificaten. Wil jij werken in verschoven diensten? Ben je op zoek naar een baan met uitzicht op een vast contract? Lees dan snel verder.

wat bieden wij jou
  • Salaris € 2200 - € 3050 bruto per maand
  • Uitzicht op vaste baan
  • 36-urige werkweek, verschoven tijden
  • Onregelmatigheidstoeslag
  • Veel opleidingen en cursussen mogelijk
  • Zutphen. Goed bereikbaar vanuit Arnhem
wie ben jij

Sleutelen aan treinen, wie wil dat nou niet. Een afwisselende en uitdagende baan als monteur is jou op het lijf geschreven. Jij vind het fijn om allround technisch bezig te zijn.

  • Technische Mbo opleiding, motorvoertuigentechniek, WTB, mechatronica, elektro
  • Kennis van PLC’s en CAN bus technieken
  • Kennis van hydrauliek en pneumatiek
  • Goede beheersing Nederlandse taal. Engels en Duits kunnen lezen
wat ga je doen

Als monteur werkplaats trein ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud- en reparatie werkzaamheden aan de treinen van Arriva. Ook help je mee bij het optimaliseren van onderhoudswerkzaamheden. Iedere dag is anders. De ene dag verricht je inspecties op mechanische delen, dieselmotoren, hydraulische en pneumatische installaties. Dit doe je aan de hand van controle- en meetstaten. De andere dag ben je bezig met adviseren en ondersteunen van machinisten. Zij komen met vragen over de mechanische toestand van de trein bij jou.
Jij werkt aan grote mechanische onderdelen zoals draaistellen onder de trein. Ook werk je aan motoren en generatoren voor de aandrijving. Complexe elektrische en elektronische systemen onderhoud en repareer je ook. Onderhoud aan de airco’s behoort ook tot je taken. Kortom genoeg afwisseling en uitdaging.

waar ga je werken

Jij gaat werken bij Arriva. Je komt te werken op de werkplaats in Zutphen. Je werkt samen met 20 collega’s in de werkplaats. Bij Arriva krijg je voldoende opleidingen om je verder te ontwikkelen. Heb je net je Mbo diploma op zak, dan krijg je een verdere opleiding. Ben jij al een ervaren monteur, dan behaal je de benodigde certificaten en kun je snel zelfstandig aan de slag. Er zijn dus volop mogelijkheden, voor zowel een starter in de techniek als een ervaren monteur! Je gaat werken in een ploegensysteem. Werktijden; 8.00-15.45 u / 8.45-16.30 u / 15.00-22.45 u. Voor deze verschoven tijden krijg je een maandelijkse toeslag van € 194 bruto.

sollicitatie

Ben jij de persoon die wij zoeken als monteur in Zutphen. Dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag via de ‘solliciteren’ knop.
Trefwoorden: monteur, technicus, autotechniek, motorvoertuigen, werktuigbouw, mechatronica, elektro, vaste baan, #randstadtechniekoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 3.050 p/m
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur in Arnhem