Verzorgende IG - Arnhem

Arnhem

Maandag
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie

Jij bent de verzorgende IG die de zorg draaiend houdt. De juiste zorg voor de cliënt staat centraal en jij draagt met jouw enthousiasme bij aan de positieve sfeer op de afdeling.

Als Verzorgende IG bij Maandag® kan jij uit de voeten binnen de VVT, Welzijn en GGZ. Of je nu een route rijdt in de thuiszorg of je bevindt in een verpleeghuis, dat maakt jou niet uit. Je bent breed inzetbaar maar de cliëntenzorg vind jij het allerleukst. Voor jou staat ontwikkeling centraal en dat maakt dat jij jouw kennis als verzorgende IG graag op meerdere opdrachten inzet.

Aan de hand van een persoonlijk gesprek gaan wij kijken naar welke doelgroepen en werplekken jou gelukkig maken. Hoe gaan wij te werk? Na ons gesprek gaat ons team aan de slag met jouw wensen en interesses om een passende opdracht te vinden. Uiteraard ga je ook nog in gesprek met de opdrachtgever om checken of de opdracht bij jou past. Als de match er is, dan zorgen wij voor een goede start van je opdracht met vaste contactmomenten.


Functie eisen

De verzorgende IG die wij zoeken vindt veel doelgroepen en afdelingen interessant. Verder ben jij:

  • in het bezit van een diploma Verzorgende IG
  • flexibel inzetbaar: jij vindt het prima om alle dienste te werken
  • in het bezig van een rijbewijs B

Bij Maandag® hebben wij voor de Verzorgden IG meerdere interessante opdrachten beschikbaar. Er is er altijd een die bij jou past!     


Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals in de publiek sector. Een daarvan is de Gezondheidszorg.

Als professional van Maandag® krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Zo bieden wij meerdere vakinhoudelijke trainingen aan en krijg je de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. Door het grote landelijke netwerk is er een altijd een plek die bij jouw wensen past.

Verder kan je van Maandag® verwachten:

  • Een vast aanspreekpunt, dat ben ik!
  • Regelmatig contact momenten
  • Een marktconform salaris
  • Zekerheid van een contract

Wil je meer weten, dan ga ik graag met jou in een gesprek om te kijken welke opdracht het beste bij jou past.

Bel of App 15 04 27 of mail naar [email protected]


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Mensen die groen bloed door hun aderen hebben stromen. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

lees meer

Contactpersoon Bas
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Verzorgende IG in Arnhem