Start direct als Magazijnmedewerker in Arnhem

Arnhem

YoungCapital
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?

Je gaat werken voor een bedrijf dat onderdelen maakt voor trucks en trailers. Ze zijn marktleider in de Benelux en er werken 150 medewerkers. Jij maakt onderdeel uit van het logistieke team in Arnhem, deze afdeling is verantwoordelijk voor de bevoorrading van de zeven vestigingen binnen de Benelux. 

Als Magazijnmedewerker controleer je de binnenkomende goederen, vervolgens pak je ze uit en zorg je ervoor dat ze op de juiste plek in het magazijn terecht komen. Ook zorg je ervoor dat de juiste producten uit het magazijn verzameld worden en je maakt ze klaar voor verzending. Tijdens jouw werkzaamheden zit je regelmatig op een hef- en reachtruck. Heb je een diploma? Top, dit heb je namelijk nodig voor deze functie.

Werktijden:
Je werkt eens in drie weken de avonddienst: 14.15 - 23.00 uur
De twee weken erna werk je in de dagdienst: 8:00 - 16.45 uur

Ben je niet in de gelegenheid om fulltime te werken? Er is ook een mogelijkheid om parttime als Magazijnmedewerker aan de slag te gaan, deze optie is er alleen voor de avonddiensten.


Wat wij bieden
  • Leuke bedrijfsfeestje;
  • Je verdient €1840,- bruto per maand o.b.v. een fulltime (38.75 uur) werkweek;
  • Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast contract;
  • Je komt te werken binnen een informele werksfeer met veel doorgroeimogelijkheden!
Wat wij vragen:
  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Je bent minimaal twee avonden in de week beschikbaar;
  • Je kunt goed samenwerken, werkt nauwkeurig en je bent flexibel.

Lijkt het jou leuk om je sollicitatie toe te lichten met een video? Stuur dan, naast jouw schriftelijke motivatie, een korte videomotivatie van maximaal een minuut naar Lotte die werkzaam is op ons uitzendbureau in Arnhem. Het telefoonnummer waar je deze videomotivatie naar kan sturen is:  06-57355376


Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.840 p/m
Bedrijfsomschrijving YoungCapital staat voor jong talent: het kapitaal van elke organisatie die voorop wil blijven lopen. Jonge talenten zijn de aanjagers van de vernieuwing in het bedrijfsleven. Vernieuwing die onmisbaar is voor een grotere concurrentiekracht en een betere toekomst. Daarom helpen wij jonge talenten hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Zo helpen we u vernieuwen.

lees meer

Contactpersoon YoungCapital
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Arnhem