Project Engineer HVAC - Arnhem

Arnhem

Kracht Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als Project Engineer HVAC bij dit advies- en ingenieursbureau in de omgeving Arnhem ben je verantwoordelijk voor het vertalen van klantwensen naar een technisch ontwerp. Je werkt met behulp van collega's een project uit tot bestek niveau en maakt een 3D ontwerp in Revit. Daarnaast maak je de nodige technische berekeningen en verzorgt project specifieke documentatie.

 • Spreekt (samen of individueel) de klant en wint klantwensen in;
 • Maakt kostenramingen;
 • Vertaalt wensen naar technische oplossingen en maakt een ontwerp;
 • Maakt de nodige technische berekeningen;
 • Stelt de nodige projectdocumentatie op;
 • Bewaakt voortgang & kwaliteit.

lees meer

Gestelde eisen

De aankomend Project Engineer HVAC bij deze adviseur in de omgeving Arnhem mag doorgroeien vanuit een andere functie (zoals b.v. Engineer). Heb je wat meer ervaring? Reageer ook! Intern wordt altijd bekeken welke medewerker met bepaalde ervaring het beste bij de diverse projecten passen. Verder neem je de volgende kennis, vaardigheden en competenties mee:

 • Een afgeronde opleiding werktuigbouwkunde of richting installatietechniek;
 • Enige ervaring met HVAC installaties;
 • Ervaring met Revit is een pré.
Arbeidsvoorwaarden

Wil jij ook bij deze informele organisatie, gevestigd in de omgeving Arnhem, aan de slag? Als Project Engineer HVAC werk je binnen je discipline in een klein team specialisten aan integrale en unieke projecten. Techniek en de klant staan hier altijd op de eerste plek! Daarbij kom je terecht bij een leuke club betrokken mensen. Je mag daarbij uitgaan van:

 • Een marktconform salaris;
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de breedte, diepte of op den duur doorgroeien;
 • Uitstekende ondersteuning van je collega's;
 • Goede begeleiding en een sterk inwerktraject;
 • Onderdeel te worden van een sterke organisatie.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.200 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving

Ben jij het technisch anker in ieder project en klaar voor de overstap naar een hoger niveau? Ga als Project Engineer HVAC in de omgeving Arnhem aan de slag bij deze gevestigde speler in de utiliteit en industriesector.

Deze gevestigde naam in de utiliteit- en industriesector staat al jaren bekend als een specialist in het ontwerpen van bouwkundige, werktuigbouwkundige- en elektrotechnische projecten. De spreiding over diverse deelgebieden en sectoren dragen bij aan de sterke continuïteit van de organisatie. Vanaf de eerste onderzoeksfases t/m de uitvoering blijven ze een betrokken sparringpartner voor de klant. Klantgerichtheid en flexibiliteit zijn belangrijk kernwaarden en de medewerkers staan altijd klaar om vragen te beantwoorden, mee te denken en diverse oplossingen aan te bieden. Hiervoor onderhouden ze nauw contact met de opdrachtgevers en onderhouden ze relaties die de projecten overstijgen. Doordat ze de diverse technische disciplines in eigen huis hebben kunnen ze iedere klant ook van een totaaladvies voorzien en pogen ze ieder project integraal aan te vliegen. Om de inzetbaarheid van de medewerkers te vergroten wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van personeel, waarbij in de rustigere periodes medewerkers ook de kans krijgen mee te werken in andere technische disciplines of sectoren. De sfeer op de werkvloer valt te omschrijven als informeel en open. Kom je toevallig op de vrijdag rond 10:00? Dan ligt er een saucijzenbroodje voor je klaar bij de koffie!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Project Engineer in Arnhem