Traineeship Werktuigbouwkunde - Arnhem

Arnhem

Kracht Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Dit Traineeship is bedoeld om te achterhalen waar jouw Kracht in het bouwproces ligt. Je kom gedurende 3 jaar in aanmerking met verschillende functies. Denk hierbij aan bijvoorbeeld werkvoorbereider, calculator, engineer of assistent-projectleider. Je zal aan verschillende projecten mogen meewerken binnen de gebouw gebonden installatietechniek om je te helpen vervolgens aan het eind van de Traineeship een functie en richting te kiezen.

Gestelde eisen

Om dit succesvol aan te kunnen pakken dien je te beschikken over:

- Een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouwkunde

  • Een pragmatische instelling en goede contactuele vaardigheden
  • Proactieve houding
  • Rijbewijs B
Arbeidsvoorwaarden

Als Trainee Werktuigbouwkundige heb je binnen dit bedrijf natuurlijk een streepje voor als het gaat om carrière kansen in de toekomst. Je komt in een dynamisch team terecht waar er volop kennis en ervaring aanwezig is. Kortom, je wordt meegenomen in alle facetten binnen de Werktuigbouw. Daarnaast mag je uitgaan van:

- Een goed starters salaris (+- €2300 bruto per maand)

  • Verdere interne opleidingsmogelijkheden zoals cursussen en workshops
  • De kans om een breed en mooi netwerk op te bouwen in de installatiebranche

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.300 p/m
Bedrijfsomschrijving

Net afgestudeerd of ben je bijna klaar en op zoek naar je eerste uitdaging? Kracht heeft plek voor ambitieuze starters voor Werktuigbouwkundige Traineeships in de regio Arnhem.

Deze vaste relatie van Kracht bewijst zich iedere keer weer als top werkgever. Zij richt zich op het ontwerpen en realiseren van gebouw gebonden installaties. Ze hebben een breed scala aan projecten in bijvoorbeeld de utiliteitsbouw maar zij is actief in de industrie en zelfs in de woningbouw. Ze werken volgens nieuwe contractvormen en zijn hierdoor betrokken bij het gehele bouwproces. Daardoor maken alle medewerkers een mooie ontwikkeling door en leent dit bedrijf zich goed als plek voor een voor een traineeship. Binnen deze informele en dynamische werkomgeving haal je veel energie uit je werk. Ook in de toekomst zijn ze op zoek naar duurzame en langdurige relaties met werknemers om zo optimaal te kunnen groeien.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werktuigbouwkundige in Arnhem