Allround Installatie Monteur W Installaties | MBO - Arnhem

Arnhem

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • Parttime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Bij welk bedrijf je gaat werken:
 • Wij zijn een allround installatiebedrijf.
 • Wil jij werken als installatie monteur?
 • Heb jij ervaring met het aanleggen en onderhouden van installaties?

Vaste baan: Allround Installatie Monteur W Installaties | MBO | 2.600 - 3.500 | Allround Installatie Monteur

Wij zijn een totaal-installatiebedrijf voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Wij installeren en onderhouden onder andere installaties op het vlak van verwarming, koeling, sanitair, ventilatie en elektrotechniek. Verder zijn wij gespecialiseerd in regeltechniek en duurzame energiesystemen.

Wij willen groot worden maar wel door ‘klein’ te blijven, met een compact maar effectief team van goede mensen, die betrokken zijn en resultaatgericht zijn. Bij ons werk je in een dynamische en informele omgeving, waarbij jij zelf veel invloed hebt op de bedrijfsvoering en resultaten. Binnen ons bedrijf heeft iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid, en toch word je nauw betrokken bij alles wat er gebeurt. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden aan en, niet onbelangrijk we houden ook van een feestje!

Welke taken horen bij een Allround Installatie Monteur W Installaties:

Voor de vacature als Allround Installatie Monteur Arnhem MBO ga je het volgende doen:

Als Allround Installatie Monteur voer je zelfstandig werkzaamheden uit aanCentrale verwarming; Badkamers & sanitair; Dak & loodgieterswerk; Zonne-energie; Warmte pompen; Airconditioning; en Elektrotechniek. Vanuit kantoor krijg je daarvoor dagelijks een planning mee en rijd je van klus naar klus. Daarbij voer je onderhoud uit en/of lost een storing op, legt het probleem helder aan de klant uit en repareert de installatie snel en vakkundig.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Allround Installatie Monteur, die past in deze rol.

Dit ben jij:
 • Je kan  zelfstandig installaties aanleggen & onderhouden;
 • Je bent klantgericht en hebt een commerciële houding;
 • Ook beschik je over vakkennis en praktijkervaring;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Verder heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
 • Je woont in de omgeving van Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem, Ede en Nijmegen.
Wat maakt werken bij deze werkgever zo leuk?:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.600 tot Euro 3.500. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Solliciteer binnen enkele muisklikken:

Naast de genoemde termen kom je in dit vak meer tegen. Denk aan Allround Installatie Monteur Monteur, Service Monteur of Field Service Engineer.

Voor deze vacature is in de buurt wonen handig. Wij zitten in Arnhem, dus als jij in Wezep, Aalten, Putten, Zaltbommel of Groenlo woont dan is dat gunstig. Maar ook Ede, Oosterhout, Beesd en Geldermalsen zijn prima. Woon je in Wolfheze, Nijkerk of Tiel en zie je de vacature zitten, reageer dan zeker ook. En dat geldt ook voor Vorden, Duiven, Culemborg of Harderwijk deze woonplaatsen zijn ook dichtbij. Ermelo, Zevenaar en Doetinchem liggen ook gunstig als het gaat om de reisafstand.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.600 - € 3.500 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Dakwerker Zonnepanelen in Arnhem